Včerajší duel veru fanúšikom Barcy radosť nespravil. Vďaka Messimu síce hostia najprv viedli, no potom kvôli chybe či nedorozumeniu v obrane sa inak dovtedy v celku neškodný Manchester vrátil do zápasu. V druhom polčase to bola už zo strany zverencov Pepa Guardiolu jednoznačná jazda.

Do hodnotenia hráčov sa pustil opäť aj SPORT, ktorý ich veru nešetril. Najhoršie zo všetkých pochodili Sergi Roberto a Sergio Busquets. Koniec koncov, presvedčte sa sami.

Marc-André ter Stegen - 5

Nemohol prakticky ani za jeden gól, no niekto by mohol povedať, že ak ste brankárom Barcy, tak musíte predviesť aj niečo nad štandard. Mladý Nemec nerozohrával zle, no spoluhráči mu to neuľahčili.

Sergi Roberto – 4

Odohral svoj najhorší zápas v sezóne. Mal prsty v prvom góle, ťažkopádne sa dostával do útoku a na jeho pomery toho veľa aj pokazil. Na tento zápas jednoducho musí zabudnúť a vrátiť sa ku skvelým výkonom.

Umtiti – 6

Ten patril asi k najlepším mužom Barcy na trávniku, no napriek tomu Barca 3-krát inkasovala. Situácie riešil dobre, s pokojom. Keby sa k nemu pripojili aj spoluhráči, vyzeralo by to včera pravdepodobne oveľa inak.

Mascherano – 6

Bol na tom veľmi podobne ako Umtiti. Ťažko mu niečo vytknúť, no rozhodne sa dalo urobiť aj viac. Vo všeobecnosti to včera od stopérov nebol zlý výkon, potrebovali ale lepšiu spoluprácu zo záložnej rady, bez nej to proti tímom ak City nejde.

Digne – 6

Včera mu robil veľké problémy Sterling, no i tak si odvádzal svoju prácu v celku dobre. Predviedol sa niekoľkými efektnými riešeniami situácií, pomáhal v útoku, no nakoniec nič extra nevymyslel.

TIP | Manchester City - Barca: Semafor

Busquets – 4

Sergio má znepokojivo zlú formu a bohužiaľ platí pravidlo, že keď sa trápi on, tak zväčša trpí záloha, no a tým pádom i celé mužstvo. Včera to bolo z jeho strany pomalé, málo dôrazné a častokrát aj veľmi nepresné. Pre Busiho je čas na budíček, Barca ho totiž potrebuje!

Rakitič – 5

Obetoval sa pre zápas, kvôli tomu ho nebolo skoro vôbec vidno. Ivan je veľký bojovník, no Barca potrebuje využívať jeho schopnosti v zálohe, tie sa však zabíjajú najmä v dobe, keď musí pracovať aj za Sergia. Lucho ho stiahol, tímu to vôbec nepomohlo.

André Gomes – 7

Bol pravdepodobne najlepším v zálohe. Lopty dokázal miestami umne podržať, mal výborný ťah na bránu a bol aj veľmi aktívny. Jeho brvno mohlo zápas zlomiť, trocha šťastia a mohol byť jednoznačným hrdinom duelu.

Messi – 6

Dal krásny gól, no v druhom polčase sa kvôli skvelému bráneniu Citizens nedostával do hry. Nevedel sa dostať do tempa a častokrát lopty strácal. Jeho spoluhráči ho nedokázali správne dostať do hry a tak z nej bol vypojený.

Suárez – 6

Neúnavne behal, pressoval, no opäť mu chýbala v istých situáciách väčšia chladnokrvnosť. Pri brvne Andrého Gomesa však ukázal, prečo je považovaný za jedného z najlepších hrotových útočníkov na planéte. Luisito ale potrebuje hlavne nutne vsietiť gól.

Neymar - 6

V druhom polčase ho takmer vôbec nebolo vidno. V prvom polčase potiahol niekoľko sľubných protiútokov, pekne nahral Messimu na gól, no posledné duely vyzerá nervózne.

Náhradníci

Arda Turan – 5

Jeho príchod na ihrisko toho príliš veľa nezmenil. Spočiatku stratil niekoľko lôpt, no do zápasu sa neskôr v celku dostal.

Rafinha – 5

Rafinha sa síce snažil, ale nepomohlo. Nemal čas ani spôsob na to, aby duel rozhodol, nič mu však nemožno vytknúť.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Vendeta

16
2016-11-02 11:49:53

Gomes hral naozaj dobre. Niekedy ho treba skusiť dať do zálohy s andresom aby sa zohrali. Do buducna by to zvýšilo kreativitu zálohy

tunno

7
2016-11-02 11:53:46

skor to vyzera ze nalavo bude hrat Iniesta/Gomes a v pravo Rafinha/rakitic

Vendeta

7
2016-11-02 11:56:44

Skor Rakitič/ Turan

tunno

7
2016-11-02 11:57:16

Turan defenzivne nevynika

Alexis9

9
2016-11-02 12:40:01

Možno by bolo dobré ho častejšie stavať na pozíciu defenzívneho záložníka namiesto sergiho, ktorý nemá formu a proste treba ho nejak prebrať.Ďalšia možnosť by mohla byť, že rakitič by bol defenzívny štít a pred nimi by bol Andrés a Gomes :) moj názor

tunno

8
2016-11-02 11:50:18

ROberto bude musiet zapracovat na braneni, proti lepsim muzstvam mu to zatial velmi nejde

Fazy

12
2016-11-02 11:58:06

Bohužiaľ Roberto mal prsty aj v treťom góle, keď mu lopta odskočila od nohy ďaleko a z toho nasledoval tretí gól, ktorý mimochodom nemal platiť, pretože prihrávka na strieľajúceho hráča bola rukou, aj keď ju mal hráč City pri tele. Najslabší včera bol podľa mňa Busguets. Nevedel si loptu prikryť telom a ani sa uvolniť a prihrávky? škoda hovoriť. Neymar tiež nevinikal aktivitou. Skrátka už v sobotu to začalo a včera to pokračovalo. Niečo s Barcou nie je v poriadku.

preskociil

1
2016-11-02 12:13:33

Sice tam bola prihravka rukou a nemal platit, ale mozme to brat ako mensi revans za 2 neodpiskane penalty v tomto dvojzapase.

KinderCule

15
2016-11-02 12:02:30

Problém je v tom, že ak je zranený Iniesta naša záloha stráca celú svoju kreativitu. Ak sa tam nezatiahne Messi, ktorý potom chýba v útoku.

Federer

-9
2016-11-02 12:14:05

Myslím si už veľmi dlho že na najvyššie méty nemá 50% mužstva. Roberto je dobrý len proti slabým, to isté Rafinha, Turan. Gomez je prísľub, Digne výborne a Umtiti bezva. A potom z celého zvyšku len Rakitič a tridente má na najlepších. Takže kde je "pretlak v zálohe" ako ste to nazývali ? Alebo "skvelý" Roberto ako náhrada za "slabého" Alvesa , Dani - vráť sa prosím aj keď budeš mať 99 rokov. Forma : ktosi tu napísal že Enrique za to nemôže ale mužstvo nemá formu. Kto je zodpovedný za formu mužstva ? Nie tréner ? NECHCEM VŠETKÝCH vyhadzovať ako niektorí tu. ALE : nemyslime potom na najvyššie méty, fandime našim ale s vedomím že nemáme na viac ako štvrťfinále LM a 2-4 miesto v lige. To tiež nie je najhoršia vec na svete. Alebo zaloviť vo vačku ako šejkovia a kúpiť to najlepšie na trhu.

Taylor

13
2016-11-02 12:17:23

Ach jaj . :(

tunno

8
2016-11-02 12:27:47

z coho usudzujes ze Rafinha na lepsie timy nema?

Druginat0r

16
2016-11-02 12:36:34

Tá prehra je nakoniec možno aj dobrá, jediné čo ma mrzí je Sergi, prišlo mi že po tej nevydarenej prihrávke jeho psychická pohoda išla k bodu mrazu a tak začal byť neistý.

Zmazaný užívateľ

12
2016-11-02 12:44:04

To hodnotil niekto po piatich deci vodky? Busquets 1, katastrofa. Trio vpredu 6? Za co? Myslite, ze niekto to cita? V druhom polcase co spravilo toto trio? Zeby nic? Suarez je uplne mimo, neymar detto a lea to bavi kazdy treti zapas. Bud je to unava, alebo nieco tam nefunguje. Kedy to otvorene niekto pomenuje? Uz valencia bola skandal. A, ruku na srdce, ako by dopadol prvy zapas, keby im piskol penaltu za stavu 1-0... hra je zla. Bud to trener pochopi alebo ne.

tunno

4
2016-11-02 13:38:17

Keď sa knim nedostala žiadna poriadna lopta tak ani msn toho veľa nenarobí.

Zmazaný užívateľ

2
2016-11-02 17:21:40

To je v poriadku, ale netreba im davat take znamky. A suarez hra velke nic uz dlho. A neymar este dlhsie. Jedna normalna nahravka za zapas je nanho uboho malo.

emiliano

15
2016-11-02 13:20:37

Aj včera mohol písknuť penaltu, pokazil to Sterling prílišným afektom.Ale pozrite na nášho trénera, ktorého kritizujem od začiatku: jemu totálne chýba cit pre hru, on nevie striedať. Bez ohľadu na vývoj strieda vždy krajných záložníkov. Včera mal ísť doli Busi, ako najslabší hráč na ihrisku a pod. S. Roberto, neurobili jednu chybu, ale veľa. Ale on vymení najlepšieho záložníka - Gomesa. Pochopite to ?Pravého beka mohol hrať aj Rafinha, Gomes na DM.Lenže drevák nerozmýšľa, on strieda vždy tých istých.

fofo112

4
2016-11-02 16:01:44

všetci sme videli akí rozdiel je medzi Luchom a Pepom k tomu netreba žiadny komentár,Lucho od začiatku sezony robí nezmyselné striedania,nevie mužstvo namotivovať do hernej pohody,taktika na zápas nulová,každý si tam hrá čo sám chce,tie neustále prihrávky dozadu na to sa nedá pozerať z toho pramenia len chyby ala Roberto,ak to tréner nevidí tak to už naozaj nechápem.

Danny

5
2016-11-02 18:53:34

Takze prve poviem ze som velky fanusik barcy o tom niet pochyb no uznavam aj kvality realu a inych timov co nejaky "fanusik" nemoze ani pocut ... nikto nemoze povedat ze city nema kvalitu pretoze ju ma ... gol ktoremu predchadzala "ruka" platil spravne to bez debaty ... teraz vsetci kritizujete enriqueho a aj hracov no ked sme doma vyhrali 4:0 kazdy bol vychvalovany atd. ale vezmite do uvahy ze luis za 2 sezony vyhral skoro vsetko co mohol ... ked sme vyhrali treble -》naj trener a teraz paru prehier,zle striedana,rotwcia a zrazu je to ten najhorsi .. ano podceni nejaky zapas ale o tom futbal je ... keby malo stale vyhravat iba jedno najlepsie muzstvo tak tento sport by nebol najsledovanrjsi ... busquets ? Jasne slaby clanok timu posledne obdobie ale skuste si spomenut kto bol pilierom minulu,predminulu sezonu ;) ... mozte ma zacat minuskovat ;)

Jestper9

1
2016-11-03 10:35:55

Ked trener na jar pred 2 rokmi namotivoval team, ze z krízy sa vytaťilo treble, tak vtedy nebol manták však? To , že nebéha a negestikuluje je akože zlý tréner? Keď skusa varianty teraz a nie na jar, tak je zlý? Ked rotuje je zlý. Ked nerotuje tiez. Hra hráčov je slabá. S tým trener nič nespraví. Mal vybehnut na ihrisko a nakopat Busquetsa do zadku, ze je ako lemra a Roberta, ze spraví detisnkú chybu? Ci Neymara, ze zbytocne skúša a celý team, ze namiesto strely aj z hranice 16ky to chcu dotukat do brány, ako za cias poslednej Pepovej sezony? Team má zranenia, zostava sa stále mení. Tio nie je jeho chyba.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.