Prakticky každý jeden fanúšik Barcy dychtivo očakával návrat svojho kapitána do herného kolobehu. Iniestov príchod na ihrisko bol sprevádzaný obrovskými ováciami Camp Nou a jeho prínos pre hru bol nespochybniteľný.

Dona Andrés samozrejme mrzel najmä výsledok zápasu, no bol zároveň rád, že je späť a že môže mužstvu opäť pomôcť. Kľúčom je teraz ísť od zápasu k zápasu a zbierať body.

TIP | Ako vidia Clásico Suárez a Ramos?

Vývoj ligy

"Musíme vyhrávať všetky zápasy, rovnako ako musí aj Real. Je potrebné ísť od zápasu k zápasu, do konca je dostatok času, sezóna je dlhá, vyhrá ju ten, komu sa podarí udržať si výkonnosť."

Vyrovnanie v závere

"Je to veľká škoda, mali sme totiž šance na to, aby sme skóre zvýšili na 2-0. Mužstvo odohralo v porovnaní s poslednými zápasmi dobrý duel."

Ciele po zranení

"Nastupovať do zápasov a vidieť svoje mužstvo sa zlepšovať."

Prejav Barcy

"Nemyslím si, že bolo mužstvo zakríknuté. Pred sebou sme mali silného rivala, o ktorom sme vedeli, že je nebezpečný."

Pocity po zápase

"Nie sú dobré. To posledné, čo rezonuje je vyrovnávajúci gól zo záveru. Myslím si, že sme si zaslúžili vyhrať, oni však sú v takýchto situáciách veľmi silní a vedia to využiť."

zdroj: sport.es
foto: sport.es mundodeportivo.com

mikimi122

19
2016-12-04 10:18:32

Iniesta je späť a keď budeme hrať zápasy tak, ako včera druhy polčas až do toho vyrovnávajúceho gólu, tak ja budem spokojný. No a uvítal by som väčšiu efektivitu premieňania šanci.

galibier

10
2016-12-04 10:34:45

takticky sme zaver zapasu nezvladli,ked uz bolo jasne ze to chceme dohrat na 1-0,a bolo jasne ze Real pod tlakom casu zacne lopty nakopavat mal ist jednoznacne na ihrisko Umtiti miesto Denisa,urcite by bol v zavere zapsu platnejsi a samozrejme od Turana pride uplne detinsky faul ked ma hraca otoceneho chrbtom navyse pri ciare a Real mal z toho standardku ktora dopadla ako dopadla.samozrejme vesetko toto nemuselo byt ak by sme dali na dva nula...nasa strelecka efektivita je zalostna.Ideme dalej predychat to,sezona je dlha a stat sa moze vselico,chce to zastabilizovat vykony,vcera ma potesil Busqets,fandime dalej.

jjnovo

11
2016-12-04 11:02:11

Neví někdo, bude se nějak řešit ten fakáč toho bezmozka Carvajala, protože za prvé, takhle se teda hráč rozhodně chovat nesmí a za druhé, dovedete si někdo představit ten humbuk, kdyby tohle udělal třeba takový Neymar? To by nejspíš lfp sebrala Barceloně licenci a nechala zbourat Camp Nou. :D

Jhonys

6
2016-12-04 11:19:17

Počítám, že Tebas bude hrát slepého a blbého a nějak se to přejde.. jakoby nic.. :)

Messy

10
2016-12-04 11:45:54

Iniesta veľký kráľ <3

quentin

6
2016-12-04 12:56:00

Don Andrés mal nastúpiť hneď od začiatku 2ho polčasu. Na čo s tým striedaním Lucho čakal, vie len on. Ale inak konečne pekný zápas, hoci stále len priemerný pressing a dostupovanie hráčov a slabá efektivita.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.