Bývalý hráč Barcelony, ktorý jej bude čeliť v ďalšom kole Ligy majstrov UEFA v drese Šachťoru Doneck, Dmitrij Čigrinskij, sa v tejto súvislosti vyjadril pre rádio Ona FM. Zároveň osvetlil dôvody svojho odchodu z katalánskeho klubu.

K dvojzápasu štvrťfinále uviedol, že Barca je najťažším súperom, ktorého mohli dostať, ale napriek tomu sa pousilujú prejsť do semifinále. „Je to pre nás dobrý žreb, nič nie je nemožné. Sme schopní postúpiť, hoci klub proti ktorému hráme, hrá najlepší futbal na svete,“ povedal pre rádio Ona FM.

Rozhovoril sa tiež o svojom odchode z Barcelony a vo svojich vyjadreniach bol sebakritický: „Nemyslím si, že som odišiel z Barcelony z ekonomických dôvodov. Odišiel som, lebo som urobil veľa chýb v zápasoch, v ktorých som hral. Toto bol jediný dôvod pre môj odchod z Barcelony. A keď som nehrával, musel som odísť.“

"Potreboval som viac času, keďže som neovládal jazyk a viac ako mesiac som presedel so zranením,“ dodal na margo svojho odchodu.

Nakoniec povedal, že sledoval vývoj zdravotného stavu svojho bývalého spoluhráča Erica Abidala, ktorý bol nedávno operovaný kvôli nádoru na pečeni. „Teraz potrebuje čas a verím, že ešte mnoho rokov bude hrať futbal,“ vyjadril sa.

zdroj: madrid-barcelona.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.