V lete patrila v Barcelone medzi najhorúcejšie témy otázka brankárskeho postu, ktorý pôsobil po Bravovom odchode neisto. V mužstve však ostali Ter Stegen, prišiel Jasper Cillessen a zabúdať nesmieme ani na Jordiho Masipa. Ako bude vyzerať jeho budúcnosť?

Jordi Masip už teraz vie, že Barca sa naňho pre úlohu tretieho gólmana spolieha aj do nasledujúcej sezóny. Jeho kontrakt je platný do júna 2016, klub však rodákovi z mesta Sabadell oznámil svoj zámer predĺžiť mu ho. Na stole zatiaľ nie je žiadna konkrétna ponuka, no ako píše Mundo Deportivo, vedenie Kataláncov má vo svojom zámere jasno.

TIP | Jordi Masip sa stal otcom!

Dvadsaťsedemročný brankár podľa periodika záujem klubu uvítal, no podľa všetkého potrebuje istý čas na rozmyslenie a vydiskutovanie konkrétností. Po tom, čo si Masip prešiel niekoľkými mládežníckymi kategóriami v La Masii vrátane rezervy Blaugranas, putoval gólman do áčka, kde v súčasnosti pôsobí už v tretej sezóne po sebe. Na svojom konte má ale len dva súťažné zápasy, keď v tomto ročníku zatiaľ nastúpil len do priateľských súbojov.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: archív, mundodeportivo.com

mikimi122

24
2016-12-17 18:14:35

Najviac je mi ľúto tých, čo sú najviac oddaný svojmu životnému klubu a nemôžu v ňom hrať veľa zápasov. A musia odisť preto, aby si aspoň trochu zahrali počas svojej kariéry. Napr. teraz odišiel Bartra.

Radovan

11
2016-12-17 18:23:39

len ked je ich zivotny klub najlepsii na svete a oni niesu taki dobri aby v nom pravidelne hravali tak....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.