Blíži sa koniec roka, no na druhej strane sa začína obdobie bilancovania, spomínania a pripomínania si toho, čo sa udialo v uplynulých dvanástich mesiacoch. Tentokrát sa spolu pozrieme na šesť unikátnych lahôdok, pri ktorých zaplesá srdce každému futbalovému fanúšikovi.

To, čo urobil Jesus Tecatito Corona Kevinovi Strootmanovi v zápase Ligy majstrov medzi Portom a Rímom, ostalo v pamäti viacerých fanúšikov. Chladnými to nenechalo ani tribúny.

V posledných minútach súboja medzi Crystal Palace a Tottenhamom predviedol parádičku pripomínajúcu street futbal Erik Lamela.

Aj napriek tomu, že Aleix Vidal neprežíva túto sezónu podľa svojich predstáv, bývalému hráčovi Seville vyšlo aspoň niečo. V predsezónnej príprave v dueli proti Celticu napokon svoju parádičku osladil i gólovou prihrávkou.

Známy podobnými fintičkami je aj futbalista vo farbách Newell's Old Boys Mauro Formica. V jeho podaní to vyzerá naozaj jednoducho, veď sa presvedčte sami.

V priateľských stretnutiach pred začiatkom tohto ročníka úradoval i Fernando Torres. Harry Winks si to spomedzi troch hráčov, cez ktorých sa dostal, odniesol najviac.

Andrés Iniesta sa vie s tlakom súpera vysporiadať po svojom. Rodák z Fuentealbille sa takto presadil proti Fernandinhovi a Zabaletovi.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: mundodeportivo.com

Panel

23
2016-12-26 22:35:15

Iniesta jednoznačne jak pán

MAESTROOO

27
2016-12-27 00:29:13

Messi by si zaslúžil samotný takúto anketu :D

fantomas

-3
2016-12-27 00:48:35

Takisto napríklad Quaresma. :)

jokerito

20
2016-12-27 07:25:39

Messiho jasle brankarovi?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.