Mohlo by sa zdať, že Neymar v tejto sezóne nestrieľa toľko gólov a momentálne žije v akomsi tieni svojich dvoch kolegov z tria MSN, ale je tu niečo, v čom Brazílčan vyniká viac ako oni. Sú to práve technické parádičky, ktorými sa rád zabáva a dvíha divákov zo sedadiel. S loptou si dobre rozumie a portál givemesport.com preto vybral sedem najlepších momentov v roku 2016, kedy Neymar predviedol niečo 'magické'.

1. Prekrásne sombréro proti Málage

Neymar si s hráčom Málagy poradil spôsobom sebe vlastným. Brazílčan sa Rosalesa zbavil nádherným sombrérom, keď si ho doslova natrel na chleba.

2. Celkom smiešny gól v charitatívnom zápase

Neymar sa charitatívnych zápasov zúčastňuje pomerne často. V jednom z nich sa spoločne so spoluhráčmi snažili loptu držať čo najdhšie a protihráčov parádnym spôsobom vyšachovali. To ale nebolo všetko. Celé to zakončil vskutku smiešny, no zároveň oku diváka lahodici gól, na ktorom sa podieľal takisto útočník Barcelony.

3. Zosmiešnenie súpera

Čo robiť, keď vás súper prosí, aby ste ho nezosmiešnili? No, zosmiešniť ho!

4. Spracovanie lopty proti Manchestru City

Tento kúsok má Neymar veľmi rád a zopárkrát nám ho už predviedol. V zápase Ligy majstrov s Manchestrom City spracoval pätou dlhú loptu od Messiho s úplnou ľahkosťou. Aké jednoduché.

5. Drzé sólo proti Agentíne

Nielenže nasadil Lucasovi Bigliovi jasličky, Neymar si s loptou trúfol na početnú presilu hráčov súpera a spadol, až keď mu telom skrížili cestu.

6. Skvelá prihrávka na Luisa Suáreza

Možno táto akcia gólom neskončila, no prihrávka, ktorou Neymar vysunul do šance Luisa Suáreza, bola naozaj neuveriteľná. Neskutočné majstrovstvo.

7. Neskutočný dotyk proti Ekvádoru

Hoci sa zdalo, že Neymar dlhý výkop od brankára nedobehne, nieto ešte aby loptu spracoval, hviezde Kanárikov sa to predsalen podarilo. Ako?!

zdroj: givemesport.com

video: youtube.com, twitter.com

MilujemBarcu

10
2016-12-28 14:53:51

https://www.youtube.com/... keby sa niekto nudil , tak tu mame 20 minut geniality verzia 2016 :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.