Aj napriek tomu, že to tak miestami nemusí vyzerať, sú aj hráči prvého tímu FC Barcelona len ľudia so základnými životnými potrebami a nutnosťou odpočinku. Výnimkou nie je ani Marc-André Ter Stegen, odhalíme vám jeho tajomnú, nepoznanú stránku.

Triezvosť, perfekcionizmus a maximálna koncentrácia, medzi tromi žrďami v podaní Marca-Andrého ter Stegena budeme márne hľadať niečo iné. Nemecký rodák sa už od mládežníckych čias vyznačuje svojou priateľskosťou a sústredenosťou, potrpí si na každom detaile. Do Barcelony prišiel v roku 2014 ako mimoriadne sľubný transfer pre katalánske mužstvo, pričom prvá vec, ktorú po svojom príchode urobil, bolo hľadanie si bývania a práca na zlepšovaní svojej španielčiny.

TIP | Nový hlavolam pre Lucha - Masip alebo Ter Stegen?

Ter Stegen patrí medzi hráčov, ktorí sú si maximálne vedomí podstaty svojej profesie a zastáva názor, že vo svete veľkého futbalu sú si všetci hráči rovní. Je vskutku pozorný ku svojim spoluhráčom, nezabúda však ani na svojich fanúšikov. Spoločne s Gerardom Piquém sú jedinými hráčmi družstva, ktorí pravidelne komunikujú so svojimi priaznivcami na sociálnych sieťach a odpovedajú im na rôzne otázky. Gólmanovi je dobre jasné, ako dôležitú úlohu zohrávajú vo svete futbalu médiá, nikdy tak nezabúda na svoju srdečnosť. Pred tým, než sa pustí do tréningu, štandardne zapózuje fotografom a tieto milé zvyky si následne prenáša aj do reálneho života. Marc-André žije v Barcelone so svojou priateľkou, avšak jeho povolanie a jej štúdium ich oberajú o mnoho cenného spoločného času. Preto si tak nikdy nenechá ujsť príležitosť stráviť s ňou voľný víkend.

Ter Stegen by sa prekvapivo nestratil ani v kuchyni. "Doma varím rád jednoduché jedlá, prepracované pokrmy pripravujem len v čase osláv," vysvetľuje. Doma varí a v podnikoch ochutnáva. "Veľmi radi si v Barcelone vyjdeme, poznávame nové reštaurácie a ochutnávame rozličné jedlá." MAtS je každým dňom v Barce šťastnejší a šťastnejší.

Barcelonský brankár využil obdobie voľna počas vianočných sviatkov na návštevu Rakúska po boku svojej partnerky. "Zvyčajne som počas Vianoc s rodinou. Tentokrát som bol s mojou priateľkou v Rakúsku a strávili sme zopár dní tam. Vrátili sme oddýchnutí."

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: mundodeportivo.com, fabwags.com

anko1963

12
2017-01-02 13:01:58

Ja tam nevidím nič temné. Čudný nadpis.

MeeTee

28
2017-01-02 13:07:55

Tajomne v zmysle ako neponznane. Hracov Barcy zial nemame moznost spoznat osobne, hodnotime ich len podla vykonov na travnikoch, a tak vam radi prinasame informacie aj o osobnom zivote nasich bojovnikov. Viac ako klub :)

anko1963

6
2017-01-02 13:38:25

Ved rozumiem ale nepoznané je presnejšie. Tiež som miesto tajomné napísal omylom temné.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.