Luisovi Enriquemu končí zmluva 30. júna 2017, prioritou vedenia Barcelony je tak udržať ho v klube a pokračovať s ním v spolupráci aj v nasledujúcej sezóne. Je však dôležité myslieť aj na plán B, ktorý mal údajne spočívať v prípadnom príchode Ronalda Koemana.

Ideálnym nástupcom astúrijského manažéra by sa mohol stať tréner Evertonu, ktorý prišiel do Goodison Parku v tomto ročníku. Podľa informácií Sportitalia si ho už Katalánci takpovediac poistili, Barca však dala médiám verejne na známosť, že zatiaľ nekontaktovala ani Holanďana, ani žiadneho iného lodivoda.

K celej veci sa na tlačovej konferencii pred stretnutím s Leicestrom vyjadril aj samotný kouč. "Týmto špekuláciám netreba prikladať žiadny význam, moje meno sa bude s Barcelonou spájať vždy, ja však nie som v Barce, ale v Evertone," vyhlásil hrdina z Wembley.

"Dôvod, prečo som kontrakt podpísal tu, je, že tu máme projekt. Potrebujeme čas, chceme ale rásť na trávniku i mimo neho," dodal Koeman, ktorého tak zrejme na Camp Nou tak skoro neuvidíme.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: archív, mundodeportivo.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.