Aleix Vidal vo včerajšom stretnutí s Las Palmas, v ktorom Barca zvíťazila s jednoznačným päťgólovým náskokom, dokázal streliť aj parádny presný zásah. Priblížime si tak ešte raz jeho znamenitú gólovú oslavu.

Aleix Vidal sa do základnej zostavy vrátil proti súperovi z Kanárskych ostrovov vo veľkom štýle. Okrem famózneho výkonu sa mu podarilo presadiť sa aj strelecky, keď spečatil finálny výsledok 5-0 svojím zásahom po famóznej prihrávke Paca Alcácera.

Pravý krajný obranca, ktorý nahradil v základnej jedenástke Sergiho Roberta, si duel s mužstvom Quiqueho Setiéna náležite užil, čoho dôkazom je aj tímová fotografia, na ktorej sa objavil po boku svojej dcéry Chloe. Jeho gólová oslava znázorňujúca číslo dva následne znamenala počet rokov, počas ktorých Aleix neskóroval, keď sa naposledy presadil v máji 2015 ešte v drese Seville.

Po svojom nádhernom góle Vidal oslavoval po boku svojich radujúcich sa spoluhráčov, pričom futbalista svojím pohľadným gestom zdôrazňujúcim znak FC Barcelona dojal fanúšikov Kataláncov. Mnohí sa tak začali pýtať, či je jeho odchod v lete, ktorý zahraničné periodiká berú ako samozrejmosť, vlastne nutný.

TIP | Luis Enrique: Aleix Vidal mi ukázal, že som sa mýlil

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: mundodeportivo.com

singo1

top komentár
44
2017-01-15 09:49:28

Vcera hral ako z partesu strasne som rad ze skoroval.aspon pre mna je to hracik co si zasluzi vaic minut na travniku.BOLA RADOST HO SLEDOVAT

dalibor

19
2017-01-15 12:14:32

no on hral ako z partesu aj minule... určite lepšie ako roberto za posledný mesiac. skutočne nechápem prečo nedostáva šance. a už dvojnásobne nechápem záujem o cancela keď máme vidala...

Majo13

26
2017-01-15 10:11:11

Ak chcel Lucho Vidala vytrestať za predchádzajúce správanie, výkony, resp. čokoľvek čo sa mu na ňom nepáčilo a pritom chcel docieliť aby Vidal začal makať, dreť a hrať na viac ako 100%, tak sa mu to podľa mňa podarilo. Už by som ho konečne rád videl častejšie hrať a to aj proti papierovo silnejším súperom.

emiliano

10
2017-01-15 12:09:01

Vidal ukázal srdce, bojovnosť, odvahu dopredu, krytie dozadu, to, prečo bol kupený, veľa nabehal, nik mu neušiel.Arda ukázal, že je top futbalistom. Busi bol perfektný v tom,v čom je svetový - prehľad, rozohrávka, technika. Ak súper hrá otvorene a nepodniká rýchle protiútoky a nepresuje tesne, on je svetový.

fofo112

1
2017-01-15 14:40:46

úprimná radosť a satisfakcia v podaní Vidala.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.