Po zápase Barcy s Realom Sociedad prehovoril aj tréner domácich, ktorý videl príčiny prehry svojho tímu veľmi jasno. Podľa jeho slov chýbala hráčom plynulosť a precíznosť v každej sfére hry. Prekliatie na Anoete je zlomené, hráči Euseba pritom nepodali zlý výkon.

Prehra s Barcou

“Chýbala nám plynulosť v hre a precíznosť, ktorú sme dokázali predvádzať v predošlých zápasoch.”

Hustý program

“Mohlo to ovplyvniť aj množstvo zápasov, áno. Mali sme za sebou náročný duel a boli sme takí ťažkí.”

Výkon súpera

“Stretli sme sa s výbornou Barcou, ktorá bola veľmi pracovitá a intenzívna, a to počas kompletného zápasu.”

TIP | Real Sociedad - Barca: Semafor

Výkon jeho hráčov

“Chýbala nám síce plynulosť, no bola tam veľká pracovitosť a túžba po výhre a chuť brať hráčom Barcy lopty.”

Čo tomu chýbalo?

“Keď sme mali loptu, absentoval tam lepší prechod do útoku, ktorý nás zdobil v predošlých stretnutiach. Chýbala precíznosť, ktorá by nám umožnila dostať sa vpred svižnejšie.”

Výsledok

“Kvôli snahe a práci by sme zaslúžili aj lepší výsledok. Nestalo sa však tak, teraz nám nezostáva nič iné, iba si dobre oddýchnuť a pripraviť sa na najbližší zápas v nedeľu, potom zas na odvetu s Barcou.”

Postup nie je stratený

“Určite, tento výsledok je pre nás nepriaznivý, no budeme sa byť až do poslednej sekundy, pôjdeme za cieľom a vedomím toho, že môžeme postúpiť, spravíme pre to všetko.”

Cieľ na Camp Nou

“Zahrať lepšie ako na Anoete, aby bol výsledok lepší a priaznivejší, dosiahnuť to, aby sme si zaslúžili postup a do semifinále išli potom my.”

Nasadenie v odvete

“Pôjdeme naplno. Ideme tam vyhrať, no a keď tam chcete vyhrať, tak musíte odohrať skvelý zápas. Budeme na tom teraz pracovať, chceme tento nepriaznivý výsledok obrátiť. Musíme odohrať náš najlepší možný zápas, v ktorom to pôjde plynulo a tak bojovne ako v tomto zápase.”

Výkon rozhodcu

“Nerád komentujem rozhodnutia arbitrov.”

zdroj: mundodeportivo.com
foto: mundodeportivo.com archív

Zolino18

11
2017-01-20 14:24:21

Ak dajú rozhodcu, ktorý bude schopný normálne viesť ten zápas tak Sociedad pôjde akurát domov a nie do semifinále a aj to s riadne dlhým nosom

PadyFCB

-3
2017-01-20 17:17:23

Zasa dalsi kto k nam ide vyhrat.Pred par rokmi dozadu sa muzstva prichadzajuce na Camp Nou vyjadrovali ze nas skusia prekvapit a potrapit a mozno nejaky bodik uchmatnut.A teraz si kazdy druhy ide po vyhru :-)

kov3

9
2017-01-20 18:56:34

Je tréner, čo mal podľa teba povedať, že idú k nám prehrať ?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.