José Luis Mendilibar na tlačovej konferencii pred zápasom proti FC Barcelona uviedol, že jeho tím v 19. kole Liga Santander staví na ofenzívny futbal.

Taktika na Barcelonu

"Posnažíme sa hrať dlhý čas na polovici Barcelony. V zápasoch proti Barcelone sú len dve možnosti - alebo na súpera tlačiť, alebo čakať na vlastnej polovici. My si vyberáme tú prvú možnosť. Barcelone však nechceme zobrať loptu. Je to nemožné. Takisto je to zložité, pretože ak je Barca pod tlakom, vysiela štyroch hráčov a súpera straší. Chceme byť silní a odvážni. Ak sa nám to podarí, sme v hre."

TIP | Prezident La Ligy: Piqué je príkladom pre iných hráčov


Ciele Eibaru

"Ak sme vyhrali nad Sportingom, Granadou, Deportivom a podarilo by sa nám vyhrať nad Barcelonou, Realom a Villarrealom, boli by sme Bayern a nie Eibar. Musíme sa snažiť bojovať v každom kole, ale sú isté obmedzenia."

Čo sa týka situácie v kádri, tréner Eibaru čaká na správy o zdravotnom stave Nana. Nie je jasné, či bude fyzicky fit. V tom prípade by mal Mendilibar na zápas proti Barcelone k dispozícii len 17 hráčov prvého tímu a bol by nútený siahnuť do rezervy. Z dôvodu zranení proti Kataláncom určite nenastúpia hráči Riesgo, Ramis, Arbilla, Junca a Kike García.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Mascherano

-17
2017-01-21 10:27:41

Nech robia čo chcú vyhráme

Zorrrro

-6
2017-01-21 11:55:20

Chceme hrat na polovici Barcelony, ale nechceme zobrat loptu....Citam to len ja???? Alebo si to on po sebe neprecital? LOL

singo1

6
2017-01-21 13:40:15

Samovrahovia

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.