Podľa informácií Mundo Deportivo sa mladý uruguajský talent menom Juan Manuel Sanabria upísal Atléticu de Madrid. Zaujímavé je to pre fanúšikov Barcelony preto, lebo sa oňho okrem Villarrealu vraj intenzívne snažil aj katalánsky veľkoklub.

Ťažkú bitku teda vyhral tím z Madridu, pričom nemusel súperiť iba z domácimi sokmi. O 16-ročnú perlu juhoamerického futbalu sa vážne zaujímali aj Chelsea a Manchester United. Mladíkovi sa veští svetlá budúcnosť.

K tímu Atlétov sa nepripojí minimálne ešte 2 sezóny, celá dohoda však bude obsahovať aj pakt o spolupráci medzi Atléticom de Madrid a jeho domovským klubom Nacional. Los Colchoneros budú mať v nasledujúcich rokoch prednostné právo na hráčov, ktorí sa im z toho uruguajského klubu zapáčia.


zdroj: mundodeportivo.com
foto: mundodeportivo.com
video: youtube.com

Zorrrro

14
2017-01-21 12:24:29

Ja im to prajem tymto mladym, ine kluby ako FCB a Real, pretoze u nas si neskrtnu, tam si schuti zahraju, v inych kluboch. Ked sa pozriem ako dosral Odegaarda real, nechcem aby sme my nicili takto hracov.

Radovan

18
2017-01-21 12:30:00

Tak ti hraci si sami vyberu do ktoreho klubu prestupia..a odegaarda netreba lutovat, sam si ich vybral a dostal plat o ktorom sa nikomu v jeho veku nesnivalo

Fluxor

14
2017-01-21 13:18:35

Pověz mi jak dosrali Odegaarda??? Hrál od 16 do 18 za Běčko a teď ve správném věku odešel hostovat do Eredivisie, určitě se smlouvou zajištující jistý počet odehraných minut do konce sezóny.. Tak kde je chyba? Vše to ma v rukou ten mladej a osud, aby se nějak nezranil. Já osobně jsem byl fakt nasranej, že ho vzal Real, protože podle mě má velkou budoucnost

Zorrrro

-7
2017-01-21 16:05:48

Ved si si sam odpovedal ako ho dosrali, hral 3tiu spanielsku ligu, miesto toho aby hral hocikde vo svete v neznackovom klube prvu ligu, kde samozrejme dva roky, ktore tam presral by ziskaval skusenosti na najvyssej urovni, a v 18tich mohol naskocit za Real/Barcu do plneho kolotoca, miesto toho ho poslu desi do riti, aby zbieral skusenosti, ktore uz mohol mat, a tam predlzuju jeho prichod do teamu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.