Marc-André ter Stegen patrí medzi tých hráčov, ktorí na svojich fanúšikov neustále myslia. Nemecký gólman v službách FC Barcelona odpovedal na zvedavé otázky svojich priaznivcov na sociálnej sieti Twitter, vďaka čomu sme o ňom zistili hneď niekoľko zaujímavých faktov.

Najobľúbenejším filmom Marca-Andrého ter Stegena je snímka s názvom Šťastie na dosah s Willom Smithom a jeho synom Jadenom. Táto životopisná dráma Gabrieleho Muccina z roku 2006 sa zapodieva dojemným príbehom Chrisa Gardnera, ktorý si neuveriteľným spôsobom splnil svoj americký sen.

Bývalý gólman Borussie Mönchengladbach taktiež prezradil, že má rád ananás na pizzi a pri otázke, aký má vzťah k populárnemu seriálu Family Guy, aj to, že nesleduje televíziu príliš veľa. "Nevenujem jej veľa času a keď už áno, tak zvyčajne na futbal," napísal.

A čo mal MAtS na obed? "Mixovaný šalát s brokolicou, mrkvou, paradajkou, kukuricou, olivami, repou a niekoľkými krevetami. K tomu espresso," informoval Nemec, keď tak dal opäť na známosť, že pre neho zdravý životný štýl zohráva dôležitú úlohu.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: archív, mundodeportivo.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.