Barca včera potvrdila postup do semifinále Copa del Rey a my už v tomto momente vieme, že tím Luisa Enriqueho vyzve Atlético de Madrid. Ešte predtým však poďme zhodnotiť výkony hráčov z domáceho zápasu proti Baskom.

Katalánsky SPORT opäť zhodnotil situáciu a aj napriek vysokej výhre to zo známkami neprehnal. Výsledok síce priaznivý, aj predvedená hra bola pekná, no určite to nebolo dokonalé, a to najmä v obrane.

TIP | Barca - Real Sociedad: Semafor

Cillessen – 6

Bol v podstate hráčom, od ktorého sa začínali útoky Barcy. Opäť dokázal, že to nohami vie, pri góle Juanmiho ale mierne zaváhal. Na druhú stranu chytil fantastickým spôsobom pokus Williana, takže to bolo z jeho strany 50 na 50.

Sergi Roberto - 6

Včera spoľahlivý, no po polčase musel ihrisko opustiť. Opäť sa ale potvrdilo, že ho Aleix dokáže zastúpiť, trénerom je síce Luis Enrique, no už dnes by videli na jeho poste fanúšikovia radšej Vidala.

Piqué – 6

Gerard zažíva skvelú sezónu, bez neho je obrana Barcy zväčša oveľa priepustnejšia. Včera neodohral obzvlášť vynikajúci zápas, no takéto jednoducho bolo. Bláznivé.

Umtiti – 6

I včera sa ukázalo, že je Samuel stopérom číslo 2 v tíme, v hierarchii je tak nad Mascheranom. Povedať ale treba, že momentálne zaslúžene. Vo vzduchu i po zemi je nekompromisný, no treba trochu zlepšiť rozohrávku.

Alba – 6

Bol nesmierne namotivovaný. Ak hrá svoj štandard, tak je to jeden z troch najlepších ľavých bekov na planéte, v ideálnej forme zas už potom nemá konkurenciu. Teraz je to niečo medzi, nehrá zle, no stále čakáme od neho viac. Dôležité ale je, že hrá nesmierne bojovne.

Mascherano – 7

Stal sa vyvoleným pre Busquetsov post. Jeho prístup a fyzický fond rozhodli o tom, že to fungovalo, po jeho striedaní nebola záloha Barcy až tak istá. Javier stále má čo ponúknuť.

Denis Suárez – 8

Pamätáte si na časy, keď sa tento mladík veselo kritizoval? Momentálne sa zdá, že je najlepším záložníkom Barcy. Busi nenachádza ideálnu formu, Andrésov prínos je neodškriepiteľný, no mladý Suárez je živou vodou. Pozitívne je sledovať i to, ako si rozumie s MSN. Len tak ďalej.

André Gomes – 6

Hrať na Iniestovej pozícii, tak to nie je len tak. Portugalčan je tiež často terčom kritiky, no pozorné oko diváka musí vidieť, že to v sebe tento hráč naozaj má. Treba mu dať len čas. Včera bol pracovitý, no nie tak výrazný, ako by si to zápas prijal.

Messi – 8

Zápas čo zápas dokazuje, že je niekde úplne inde ako ostatní futbalisti na planéte. Futbalový kúzelník opäť zapracoval pre tím, nemýlil sa z penalty a veľa toho vytvoril. Veľmi dobrý výkon od Lea.

Suárez – 8

Podľa SPORTU spolu s Messim najlepší na ihrisku. Prečo? Pretože práve on bol príkladom toho, ako k včerajšiemu zápasu pristúpiť. Denisovi vypracoval šancu na nesmierne dôležitý otvárací gól, parádne premenil svoj samostatný nájazd. Výborné.

Neymar – 6

Chýbal mu pokoj. Skvele výbušný, no ďaleko od ideálnej formy. Vypracoval penaltu, okrem toho ale úplne nežiaril.

Náhradníci

Aleix Vidal – 6

Nastúpil do druhého polčasu a k jeho výkonu snáď iba toto – určite si nezaslúži hrávať viac? Zhodnoťte sami...

Rakitič – 6

Aj keď tiež nemá ideálnu fazónu, jeho futbalová inteligencia je pre Barcu potrebná. Jeho skúsenosti sú naozaj ohromné a je len otázkou času, kedy sa opäť vráti do základnej zostavy.

Arda Turan – 6

Čo by to bolo za účinkovanie Ardu Turana v nejakom zápase, kde by nedal gól? Je však škoda, že mu to svedčí viac na krídle.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Grendo

top komentár
80
2017-01-27 19:11:48

Messi 9... na kazdom gole Barci je jeho rukopis...

fofo112

36
2017-01-27 19:37:48

Arda si tiež zaslúžil viac ako 6 hra na jeho strane nabrala na obrátkach.

GabrielSVK

top komentár
42
2017-01-27 19:44:07

Vidal hrá naozaj dobre. Zdá sa mi o niečo rýchlejší ako Roberto. Určite by si zaslúžil miesto v základnej zostave.

BarcaFan4502

22
2017-01-27 20:09:00

messi 9
arda 7
gomes 5 /posral co sa dalo/
vidal 7
denis 8,5

Maskaral

14
2017-01-27 20:54:26

Joj vy len toho gomesa. .. Hej chalan to v sebe ma vidno ze aj nahrávku na dobrú len sa potrebuje zbaviť stresu tlaku a pôjde to

Maskaral

14
2017-01-27 21:29:58

Mimochodom hra u nás pol roka a už čakáte ze bude ako iniesta alebo xavi ... máte príliš veľké nároky aj xavi le bol mladý tak ho chceli predať pretože ho porovnávali s guardiolom a hľa kým sa stal ... dajte tým chalanom čas ešte len ukážu kym budú oni

okbor

17
2017-01-27 20:56:36

Boli tam chyby, ale bez nich sa to nedá, keď sa hrá tak intenzívne. Ale boli tam hlavne úžasné momenty. Zápas ako má byť. Včera to bol Futbal. 9 z 10-tich futbalových fanúšikov FCB odporúča, pozrieť si pred spaním zostrih zo zápasu. Dávkovanie, 2 až 3 krát. Predávkovanie nehrozí.

ForcaVamos

2
2017-01-28 01:27:28

Presne tak, ja si vždy pozriem zostrih na fullmatches.com a k tomu s komentárom Roya Hudsona :D

el_dominiko

6
2017-01-28 00:20:05

To sú divné hodnotenia, mali byť určite vyššie. Okrem toho Gomesovho.

gabo7

6
2017-01-28 08:14:51

Gomyes a Roberto,najslabsi na hrisku

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.