Copa del Rey sa blíži k finálnemu rozuzleniu. Medzi najlepšie štyri mužstvá postúpila opäť i Barca, na tú však čaká v semifinále viac než zdatný súper v podobe Atlética de Madrid. Dokážu zverenci Luisa Enriqueho poraziť zakopávajúcich futbalistov z hlavného mesta Španielska?

Naposledy sa tieto dve mužstvá stretli v lige. Messi sa v tom zápase zranil a takmer ihneď po jeho odchode tím Diega Simeoneho vyrovnával. Na Vicente Calderón už bude Leo snáď k dispozícii kompletných 90 minút. Jediný gól domácich inak dával Ivan Rakitič.

FC Barcelona

Momentálne to nie je vôbec ideálne. Po sérii dobrých výsledkov sa v Seville opäť ukázalo, že tento rok chýba tímu najviac ustálenosť výkonov. Na štadióne Benita Villamarína to bol snáď najhorší výkon v sezóne a za bod môžu byť hostia radi.

Opäť bola citeľná absencia Iniestu, no každý si musel všimnúť i to, aká je momentálne záloha bez Busquetsa. Bez týchto dvoch to v tomto momente zatiaľ nejde, na čom musia Katalánci popracovať a zajtra to i prekonať.

Okrem už spomínanej dvojice bude chýbať Lucas Digne, ktorý má menšie problémy s kolenom, do zostavy sa však vracia Rafinha, ktorý svoje zranenie už prekonal. Dúfajme, že už žiadne iné Barcu nepostihne a že to zvládne aj bez svojich zranených opôr.

Proti Atlétom niet čo vymýšľať. Lucho síce tvrdí, že je rotácia nevyhnutná, no ťažko predpokladať, že tam zajtra nepošle to najlepšie, čo má k dispozícii. To by malo byť momentálne aj s Umtitim, Albo či Ardom Turanom. Do brány pôjde Cillessen, najväčšou otázkou ale zostáva stále záloha.

Predpokladaná zostava: Cillessen, Alba, Umtiti, Piqué, Sergi Roberto, Mascherano, Denis Suárez, André Gomes, Messi, Suárez, Neymar

Atlético de Madrid

Los Colchoneros nezažívajú zatiaľ ideálnu sezónu. Rovnako ako Barcelone i im chýba stálosť výkonov a miestami aj trocha šťastia. Atléti nevyhrali svoje posledné tri zápasy a naposledy sme v lige boli svedkami ich chudobnej bezgólovej remízy proti Alaves.

Zranených majú i oni niekoľko hráčov, povedať by sme pritom mohli, že pre ich tím podobne dôležitých, akými sú pre Barcu Busquets a Iniesta. Bez Gimenéza a Oblaka sú Atléti určite slabším mužstvom.

Domáci nebudú môcť rátať ani s Augustom Fernandézom či Tiagom. V zostave im kvôli povinnostiam na Africkom poháre bude chýbať aj Thomas.

Kto však určite nebude absentovať je Antoine Griezmann. Spolu s hráčmi ako sú Koke či Saúl bude mať Barca určite čo robiť. Inak ale v bráne očakávame Moyu a v zálohe veľmi dobre túto sezónu hrajúceho Carrasca.

Predpokladaná zostava: Moyá, Filipe Luis, Savič, Godín, Vrsaljko, Carrasco, Saúl, Koke, Gabi, Gameiro, Griezmann

Info pre tipérov

STREAMCOMANDO

1
2017-02-01 10:38:00

HD přenos zdarma - http://www.streamcomando.com/...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.