Nebol by to začiatok týždňa, keby sa nám zas a znova nevynárali špekulácie o potencionálnych prestupových cieľoch Barcelony či už v budúcnosti, alebo minulosti. Jednú takú vám prinášame aj dnes, aby sme všetci boli v obraze, koho sleduje náš milovaný klub na prestupovom trhu.

Zakončovateľ Olympique Lyon, Alexandre Lacazette potvrdil pre Canal Plus, že od leta mohol figurovať v kádri Luisa Enriqueho. Útočník taktiež prezradil, že Barcelona za jeho služby predložila aj konkrétnu ponuku.

Alex sa však rozhodol zotrvať vo svojom klube. "Dostal som ponuku, no zameriavam sa len na svoj tím. V Barcelone by som nemal priestor a nedostal by som toľko šancí, koľko by sa mi páčilo. V útoku totiž majú troch mimozemšťanov."

Francúz ale následne priznal, že ďalšie leto možno bude ideálne na to, aby vymenil klub a posunul sa v kariére o krok napred. "Myslím, že nasledujúce leto bude dobrý moment na zmenu a pokus o niečo nové. Chcem sa neustále zlepšovať. Barcelona je skvelý klub a príležitosť hrať v takom tíme by bolo splneným snom. Ak by sa tak stalo, bolo by to úžasné, no nie som tu na to, aby som Luisovi Suárezovi ukradol miesto. Raz by som si ale chcel zahrať za Barçu."

Lacazette je rodený strelec, ktorý by sa nepochybne nestratil ani v Barcelone

Oplatí sa pripomenúť, že prezident Lyonu, Jean-Michel Aulas, priznal, že v lete odmietol 70-miliónovú ponuku za 25-ročného forvarda. Ten v tejto sezóne nastúpil do 24 zápasoch, v ktorých si pripísal 21 gólov. Jeho kontrakt s Lyonom naviac vyprší v lete 2019. Bola by to však dobrá posila pre káder Barcelony?

zdroj & foto: fcbarca.com, o-posts

1eso1

6
2017-02-06 20:14:44

Vyzera ze je to slusny chalan co pozna hodnoty klubu a ten pocet golov je obdivuhodny. Navyse je to Samov kamarat z Lyonu takze ja som za neviem jak vy...
I ked... som zabudol ze mi mame utok full... Mne sa kazdopadne tento hracik paci

anko1963

1
2017-02-06 21:57:56

Tým pádom asi vlak odišiel.

BarcaFan4502

2
2017-02-06 22:21:41

akoze tento hracik je vyborny ale nwm ci by dostaval dostatok prilezitosti pri tridente

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.