Podľa informácií katalánskeho denníka Mundo Deportivo sa Diego Pablo Simeone, hlavný manažér Atlética de Madrid, už rozhodol pre svojich jedenástich zverencov, ktorí dnes večer nastúpia proti Barcelone. V útoku by nemal chýbať ani Torres, ani Griezmann.

Periodikum svoju teóriu podkladá včerajším tréningom madridského mužstva, na ktorom si Simeone údajnú základnú jedenástku pri rôznych cvičeniach testoval. Na druhej strane však táto téza nekorešponduje so slovami argentínskeho lodivoda, ktorý na tlačovej konferencii informáciu nepriamo poprel.

TIP | Simeoneho tlačovka pred zápasom s Barcou

El Cholo sa rozhodol podľa všetkého pre útok zložený z Fernanda Torresa a Antoine Griezmanna, pričom na krajoch ofenzívy by sa predstaviť mali Yannick Carrasco a Nico Gaitán. O kvalitnú defenzívu sa na druhej strane zrejme bude starať dvojpivot v zložení Koke a Saúl. V obrane sa prekvapenia konať nebudú.

Pokiaľ sa teda naplnia slová, ktoré denník predpovedá, Los Colchoneros nastúpia proti tímu Luisa Enriqueho v takejto zostave: Moya – Juanfran, Godín, Savić, Filipe Luis – Saul, Koke, Carrasco, Gaitan – Griezmann, Torres.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: archív, mundodeportivo.com

GabrielSVK

21
2017-02-07 11:47:40

Dúfam, že Torres dnes proti nám gól nedá, lebo väčšinou keď nám dal gól on, tak to nedopadlo dobre, či už ešte keď bol v Chelsea alebo aj v Atletiku. Dúfam, že postúpime do finále.

arogantaldo

5
2017-02-07 11:53:59

Juanfran,Godin,Filipe,Saul,Gaitan ako píšem vždy masiari, Griezmann v poslednom zápase ukázal že sa už tiež zaúča do remesla .

arogantaldo

8
2017-02-07 12:25:09

zasa budem trpnut ovela viac o zdravie našich jugadores ako o výsledok, to mi verte . podobne po prežívam s Bilbaom,Espanyolom a pri klasiku už som pokojnejší , lebo čo odišiel žozé muríno hrajú čistejšie

BarcaFan4502

0
2017-02-07 12:30:24

verim ze ubranime minimalne remizu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.