FC Barcelona veľmi pozorne podľa informácií nemeckého denníka SportBild sleduje obrovskú perlu Bayernu Mníchov, talentovaného Timothyho Tillmana. Stále iba osemnásťročný futbalista aktuálne žiari v mládežníckom výbere bavorského družstva.

SportBild tvrdí, že Barca sa už snažila hráča dokonca i zlákať, čo mal potvrdiť aj jeho agent Christian Röser. "Od FC Barcelona sme už obdržali jednu ponuku. Hráča sledovali predtým niekoľko mesiacov a chceli ho získať na nasledujúci rok. Plánom Barcelony bolo, aby hral zatiaľ v rezerve, no pracoval tiež po boku hráčov z prvého tímu, pričom by do áčka plynule prešiel do dvoch alebo troch rokov," tvrdil. Pokiaľ je vám tento spôsob zaobchádzania s mladými hráčmi povedomý, vedzte, že si ho vedenie klubu v poslednom čase naozaj obľúbilo, čoho príkladom je napríklad i Marlon Santos.

Tillmanov zástupca zároveň prezradil, že transfer do Katalánska zamietol sám Uli Hoeness, prezident Bayernu. Aktuálne sa tak očakáva, že mu tento celok ponúkne jeho prvú profesionálnu zmluvu, na ktorú by nadviazať mohlo aj povýšenie do prvého tímu.

Len pre zaujímavosť dodajme, že Timothy Tillman hráva na poste ofenzívneho stredopoliara, no cudzia mu nie je ani pozícia ľavého krídelníka či centrálneho záložníka. Pravák s dvojitým, nemeckoamerickým občianstvom, už stihol aj debutovať v drese národného výberu vo svojej kategórii, keď na úrovni U18 zatiaľ nastúpil do štyroch stretnutí. Zaznamenať sa mu v nich podarilo hneď dva presné zásahy.

Zdroj: sport.es
Foto: mundodeportivo.com, sport.es

lovefootball

6
2017-02-08 19:09:50

Verite na horoskopy ? Tak podla nich je tento chlapec obrovsky talent. :D:D:D

BarcaFan4502

6
2017-02-08 20:29:00

ako pokial by mal byt prinos do zalohy tak preco nie, hlavne teraz ked zaloha je kvalititivne slaba

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.