Barcelona si zahrá finále Copa del Rey, avšak bez Luisa Suáreza, ktorý videl v zápase s Atléticom Madrid dve žlté karty a putoval predčasne pod sprchu. Uruguajčan zdôraznil, že s rozhodnutím arbitra nesúhlasí, keď sa ničoho zlého nedopustil.

TIP | Barca - Atlético: Semafor

Prvá žltá karta a neskoršie vylúčenie

"Za prvý faul mi hneď ukázal kartu a absolútne nič mi nevysvetlil, ako vždy. Z druhej žltej karty sa musím iba smiať, nebol to ani faul, ale viete... nič som neurobil. Dúfam, že sa klub odvolá."

Priebeh zápasu

"Bolo to náročné. Vedeli sme, že ak sa chceme dostať do finále, musíme trpieť."

zdroj: fcbarca.com

foto: skysports.com

sidi

top komentár
41
2017-02-08 08:16:17

Ak by rozhodca udeľoval žltú kartu za každý faul hneď ako to urobil u Suaréza, tak zápas by pre nedostatok hráčov Atletica dohratý nebol. Týmto konštatovaním nechcem tvrdiť že rozhodca úmyselne vylúčil Suaréza a ani to že takto sa snažil kompenzovať chybu pri posudzovaní postavenia mimo hry v neprospech Atletica a neuznal ich regulérny gól. O pokutovom kope nemá zmysel polemizovať, keďže to bol oprávnený a plne odzrkadľoval neistotu a nízku úroveň sebavedomia Gerarda na posledných zápasoch. Možno so mnou nesúhlasíte, ale žiaľ slabá hra stredovej formácie enormne zaťažuje činnosť obrany, keďže nedokáže zbrzdiť a narúšať útoky súpera a nestíha sa zapojiť do obrannej hry. Osobná obrana, ( bolo to vidieť pri rozohrávke barci z vytvorených dvojíc) ako to Altetico prezentovalo od úvodu stretnutia(kým fyzicky vládali) perfektne znemožnil typickú hru barci, a preto barca bola v úzkych. Som presvedčený, že tréner a ani hráči ešte na tento spôsob hry nenašli protizbraň, a preto budeme v každom zápase trpieť.

jokerito

14
2017-02-08 08:31:48

ahoj, v podstate s tebou suhlasim, ale ja som mal cely cas pocit ze atletico uvod prepalilo, dalo donho vsetko co maju, preto nas na zaciatku prehravali, zaciatok druhého polcasu sa to otocilo.Postavil ich na nohy Roberto, bohuzial ta jeho CK bola obrovska takticka chyba, Ak by to neurobil, ja verim ze by sme v pohode vyhrali lebo sme ich zacinali v tom case prehravat.

jokerito

8
2017-02-08 08:34:17

Co sa rozhodcov tyka, opat raz smutny pribeh,a suhlasim ze tou CK pre Suareza sa to snazil minimalne nejak v svojej hlave kompenzovat za ten gol Atletica. Finale je uspech ale je tam ta skvrna zlého vykonu rozhodcu. Este ma aj mrzi ze tam nepadol ten Messiho priamak, to by bol mozno aj gol roka.

emiliano

8
2017-02-08 08:31:56

Súhlas sidi, Pique má zasa nemotorné obdobie na zemi, nestíha,pri rozohrávke váha a potom dá malú domov.

jokerito

-2
2017-02-08 08:36:23

Tak ono Pique uz iny nebude, on je nemotorny stale a vzdy bol. Pri niektorých súperoch to az tak nevidno a tiez dost zalezi ako zahra jeho partner v obrane..

jokerito

0
2017-02-08 08:41:01

Aby som to doplnil anechapali ste ma ze si Gerarda nevazim. Pique je vyborny obranca, ale ta nemotornost bola vzdy jeho slabina a s niektoymi supermi vzdy stracal.

justoo

10
2017-02-08 08:32:56

Tak Heart išiel do sklzu,no nohy stiahol, tak bolo to také diskutabilné. A o tých kartách ani nevravim.ten panáčík keď si chce zahrať mariáš,tak nech si hraje doma a nie na ihrisku.španielska liga sa javí ako najlepšia, ale žiaľ polovica rozhodcov je nemá na to!keďže real je ikona španielska a katalánci do jeho politického a športového programu moc nezapadajú, tak to vidno a žiaľ tragédia a pohroma

justoo

1
2017-02-08 08:34:55

Tak Gerart išiel do sklzu,no nohy stiahol, tak bolo to také diskutabilné. A o tých kartách ani nevravim.ten panáčík keď si chce zahrať mariáš,tak nech si hraje doma a nie na ihrisku.španielska liga sa javí ako najlepšia, ale žiaľ polovica rozhodcov je nemá na to!keďže real je ikona španielska a katalánci do jeho politického a športového programu moc nezapadajú, tak to vidno a žiaľ tragédia a pohroma

sidi

-1
2017-02-08 13:36:11

justoo, prepáč ale nemôžem s tebou súhlasiť. Jedenástka bola oprávnená. Pique to sám zavinil predovšetkým tým, že nedokázal adekvátne reagovať na prihrávku. Bolo jasne vidieť, že jeho pohyb je váhavý a keď sa už rozbehol bolo už neskoro. Myslím si, že skutočný fanúšik prizná, že tento zápas nemal parametre zápasov barci, a remíza bola vybojovaná obrovským šťastím ( nepremenená jedenástka) a s pomocou chyby rozhodcu ( neuznaný gól Atletica). Teraz už ostáva na našich, aby vo finále ukázali, že sú najlepší.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.