Tréner Argentíny, Edgardo Bauza, sa po stredajšom tréningu Barcelony stretol s Leom Messim a Javierom Mascheranom. Bol sa totiž pozrieť na zápas proti Atléticu Madrid a využil tak možnosť toho, že zavítal do metropoly Katalánska, teda spojil príjemné s užitočným.

Argentínsky tréner sa rozprával s jeho zverencami asi hodinu. V neformálnom rozhovore sa ich pýtal, ako sa majú, čo prežívajú, akú majú náladu a ako zvládajú hektický zápasový harmonogram, ktorý pokračuje víkendovým zápasom v Alavési a utorňajším zápasom Ligy Mastrov na pôde PSG.

Bauza im pri tejto príležitosti oznámil, že s nimi počíta pre nasledujúce medzištátne zápasy - 23. marca proti Čile a 28. marca proti Bolívii. Treba mať na pamäti, že Argentína stále bojuje o kvalifikovanie sa na svetový šampionát a akékoľvek zaváhanie môže mať fatálne následky.

Po tréningu Bauza poskytol médiám menší rozhovor, v ktorom komentoval to, ako z Messiho dostať čo najviac:

V Barcelone začína na pravo, ale vždy skončí v strede, podobne, ako pri situácií, ktorá skončila gólom (Suárezove doklepnutie do prázdnej brány). My ako tréneri máme za úlohu zistiť, ktorá pozícia mu vyhovuje najviac. Messi dokáže rozhodnúť zápas v jedinom momente a myslím, že hral dobre. V Barcelone to s ním vyzerá skvelo, dosiahol ďalšie finále. Myslím, že počas posledných pár mesiacov hrá vynikajúci futbal. Snáď si toto tempo udrží."

Bauza vo štvrtok odcestuje do Madridu, aby sa stretol s Diegom Simeonem a jeho argentínskymi zverencami, aby následne odletel do Manchesteru navštíviť svojich hráčov hrajúcich za City a United.

Cieľom jeho cesty bolo vidieť, v akej forme hrajú hráči aby s nimi vedel pracovať na ďalšom zraze Albicelestes.

zdroj: marca, sport
foto: sport, la nacion

BarcaFan4502

29
2017-02-10 11:47:31

chcel by som aby konecne leo vyhral nejaku trofej /copa, MS/ s argentinou, skoda ze im to v 2014 na MS a 2015,2016 na copa america nevyslo

tominno9

19
2017-02-10 12:01:25

To chceme asi všetci, Nemecko hralo svoj najlepsi futbal na MS a zasa vo finále copa America už mali aj smolu, najbližšie finále už s repre vyhrá, verím tomu!

BarcaFan4502

14
2017-02-10 12:19:19

bodaj by si mal pravdu ze argentina vyhra

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.