Andrés Iniesta, ikonický kapitán FC Barcelona, sa tento štvrtok spojil so svojimi fanúšikmi prostredníctvom sociálnej siete Olyseum. Hlavnou témou stredopoliara katalánskeho veľkoklubu bolo tentokrát drobné zranenie, ktorým si musel prejsť, a zvládnutý semifinálový dvojzápas s Atléticom.

"Veľmi ma teší, že som sa vrátil do hry po dňoch, počas ktorých ma sužovalo zranenie. Boli to len dva, tri týždne, no pravdou je, že je to pri tak veľkom počte zápasov počas týždňa v Copa del Rey aj La Lige veľmi dlhé obdobie. Nakoniec sa našťastie všetko skončilo dobre, a to je dôležité. Dúfam, že si budem môcť užívať futbal až do konca sezóny, pretože presne to mám rád, tréningy, zápasy a snahu naplniť úspechy, ktoré sme si predsavzali."

"Sme veľmi šťastní a mimoriadne nás teší a uspokojuje, že sme sa dostali do ďalšieho pohárového finále. Naším cieľom je teraz vyhrať túto trofej po tretí raz v rade, čo je niečo mimoriadne obtiažne, no veľmi by nás to potešilo. Myslím si, že za sebou máme skvelú Copu, a preto sme vo finále, kde sa budeme usilovať o to, čo sme si povedali ešte na začiatku sezóny, teda aby sme si ho užili, a samozrejme aj zvíťazili."

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: mundodeportivo.com

Daniel9

20
2017-02-10 21:07:38

Zajtra zaklad :) golik by mohol pridat

BarcaFan4502

5
2017-02-10 21:55:52

ideme si po 3 body

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.