V jednom z podnikov na ulici Aribau v Barcelone sa Neymar rozhodol pre svojich spoluhráčov zorganizovať pri príležitosti oslavy svojich dvadsiatich piatich narodenín menšiu oslavu. Väčšina zverencov Luisa Enriqueho si čas na hviezdneho Brazílčana našla, čo však nebol prípad Ardu Turana, s ktorým si inak Neymar výborne rozumie.

S dňom voľna vynaložil každý z hráčov Barcy inak. Kým niektorí zaň boli radi natoľko, že ho strávili v pohodlí domova so svojimi rodinami, druhí nezaháľali a rozhodli sa vycestovať. Arda ponúknutú príležitosť využil na návštevu svojho blízkeho priateľa Diega Costu.

S útočníkom, ktorý aktuálne patrí v drese londýnskej Chelsea medzi najväčšie hviezdy celej anglickej Premier League, nadviazal brilantný vzťah Turan ešte počas svojho pôsobenia v Atléticu Madrid. Pre oboch boli práve Los Colchoneros celkom, v ktorom sa v Európe dostali na samotné pomyselné výslnie.

TIP | Luis Enrique zablokoval hráčov prestup do Číny

"Navždy mojím bratom," napísal na sociálnej sieti k ich spoločnej fotografii Arda. Opäť sa tak ukázalo, že deň voľna vie byť pre hráčov vítanou oázou oddychu, hoci už v sobotu čaká na FC Barcelona ďalší mimoriadne náročný súboj. Tentokrát sa Luchovi zverenci stretnú s Deportivom Alavés.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: archív, mundodeportivo.com

tominno9

31
2017-02-10 13:26:18

Neznášal som toho hráča, keď hral proti nám! Tvrdý, ostrý a zákerný! Myslím že aj v PL ho majú "radi"!

fantomas

4
2017-02-10 14:05:02

Tak v PL ho naozaj radi majú, takže tvoj sarkazmus sa míňa účinku. Radi ho nemajú len fanúšikovia Chelsea, ale aj odborníci či komentátori. Pod Contem zatiaľ nemal žiadny exces (až na tú vnútroklubovú aféru) a plne sa sústredí na výkony.
Potvrdzuje to aj to, že od 6. kola (prehra s Arsenalom 0:3 a následne 13-zápasová séria výhier) nad ním vysela hrozba 5. karty a stopky. Ďalšiu kartu dostal až v 17. kole.

okbor

15
2017-02-10 14:15:23

Zdá sa, že s príchodom nového trénera sa dosť zmenil. Alebo správnejšie sa dosť krotí. Sústreďuje sa na hru, neháda sa, nie je agresívny. A má aj výsledky. Nie že by som ho obdivoval, ale je to tak. Ten talian ho dal do laty.

fantomas

6
2017-02-10 14:40:37

Mimochodom, aj pod HIddinkom bolo jeho správanie príkladné. Ono v podstate všetky tie jeho momenty boli ešte pod Mourinhom alebo predtým v Atléticu pod Simeonem. A všetci vieme ako to pod Mourinhom vyzeralo aj v Španielsku, resp. v Reale.

Jhonys

1
2017-02-10 16:48:24

a všichni taky víme, jak se chovají hráči Atlética... vypadá to, že výbušní třenéři využívají takhle jeho charakteru

BarcaFan4502

18
2017-02-10 14:00:19

turan ma troska drbnuteho kamarata

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.