Kým FC Barcelona intenzívne pracuje na predĺžení spolupráce so svojou najjagavejšou hviezdou, argentínskym loptovým kúzelníkom Leom Messim, futbalista podpísal nový kontrakt s firmou Adidas. O všetkom svojich fanúšikov oboznámil prostredníctvom sociálnej siete.

Lionel Messi bude najväčšou ikonou firmy Adidas aj naďalej. Útočník katalánskeho veľkoklubu zatiaľ neprezradil žiadne detaily, no na Facebooku zverejnil fotografiu, na ktorej sme sa o jeho prvej novej zmluve v roku 2017 dozvedeli. "Teší ma, že budem môcť s Adidasom spolupracovať aj počas mnohých ďalších rokov," dopísal k nej.

Na rade je teraz po nemeckej športovej značke direktíva Barcy. Messiho zmluva s klubom je platná do roku 2018, čo tak znamená, že už o rok by z Katalánska mohol do iného družstva odísť zadarmo, i keď to sa teraz veľmi pravdepodobne nejaví. Ďalší dôležitý krok v operácii Leovho kontraktu by sa podniknúť mohol už čoskoro, keďže Jorge Messi, hráčov agent a otec, a prezident Barcelony Josep María Bartomeu majú čoskoro dohodnuté stretnutie. Nám, fanúšikom celku, tak neostáva nič iné než dúfať v to, že rokovania prebehnú bez väčších ťažkostí a Argentínčanovu virtuozitu si budeme užívať na Camp Nou ešte mnoho ďalších rokov.

TIP | Ako Messi utíšil neprispôsobivých susedov

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

Mirakva

15
2017-02-11 11:56:14

Aj mna ale radšej by som bol keby podpíše z Barcou

BarcaFan4502

13
2017-02-11 12:38:02

dufajme ze coskoro aj s FCB

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.