Luis Suárez rozprával v rozhovore pre rádio Oceano Uruguay o svojich barcelonských spoluhráčoch. Pri príchode do klubu bol veľmi zaskočený najmä postojom v šatni.

"Keď prídete do klubu ako Barcelona, myslíte si, že všetko bude odlišné, ale to, čo ma najviac prekvapilo, bola pokora v šatni. Neuveriteľné a veľkolepé vzťahy medzi hráčmi," vysvetlil na začiatok.

El Pistolero trvá na tom, že "nikto neverí, že je viac ako ktokoľvek iný. Je tu Neymar, Leo, Iniesta a všetci ostatní, ktorí tu už hrajú dlhé roky a vyhrali všetko, no pri pohľade nato, ako pracujú deň za dňom a robia veci spoločne ako rodina, ťa to robí veľmi hrdým a vidíš, že si si vybral správne miesto na hranie futbalu."

TIP | VIDEO: Mateo Messi - hviezda Instagramu

Priateľstvo s Messim

"Argentínčania a Uruguajčania spolu vychádzajú dobre, navyše s Leom sme v rovnakom veku a to vytvára zas iný pocit. Futbalisti sa neradi rozprávajú stále len o futbale. Trávime napríklad spoločný čas s našimi deťmi, čo náš vzťah iba upevňuje. Stretávame sa pri čaji, chodíme von s partnerkami, čo je takisto dobré, pretože viete, že keď idete von s priateľmi, aj vaša žena má spoločnosť. Leo je pritom mimo ihriska úplne normálny, je strašne pokorný a úprimný. Obdivuhodné a neuveriteľné zároveň, pričom žijeme asi len sto metrov od seba," uzavrel.

zdroj: sport-english.com

foto: mirror.co.uk

barca888

top komentár
56
2017-02-12 19:14:28

Dobrá nálada v šatni je strašne dôležitá:-)

1eso1

top komentár
70
2017-02-12 19:16:49

Som stastny ked vidim ze nasi hraci su naozajstny priatelia, lebo priatelstvo znamena viac ako len futbal

Winnetou

17
2017-02-12 23:00:21

Mes que un club ...

BarcaFan4502

3
2017-02-13 16:50:24

priatelia na ihrisku aj mimo neho, tak to ma byt

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.