Liga majstrov sa opäť vracia! Katalánci už sú vo Francúzsku a zajtra sa postavia mužstvu, ktoré nebude chcieť na domácom štadióne prehrať. Futbalvoý Valentín sa obracia na Paríž!

V Parku princov si zverenci Unaia Emeryho budú chcieť vypracovať dostatočný náskok na to, aby mohli na Camp Nou pomýšľať na celkový postup. Luis Enrique sa dnes k večeru opäť posadil pred novinárov, ktorí mu položili svoje otázky.

PSG

"Je to súťaž, ktorá je prerušená pauzou, forma sa môže teda meniť. Práve posledné mesiace je ale PSG na vysokej úrovni, no naším cieľom bude odohrať zápas, v ktorom budeme lepší ako náš rival."

Taktia Emeryho

"Poznám Unaia, vždy nám chcel zobrať loptu prostredníctvom vysokého pressingu. Bude to atraktívny zápas, my budeme mať rovnaký cieľ ako oni, zároveň si však chceme vytvoriť čo najviac šancí. Očakávame agilné PSG, ktoré budú hnať fanúšikovia."

Thiago Silva a MSN

"Uvidíme, či je to najlepšie sa modliť. Po týchto slovách si môžeme všimnúť, ako veľmi si hráčov súper váži. Leo, Neymar i Suárez sú úplne iní, unikátni. Vieme, aké ťažké to bude, no sa posnažíme zahrať čo najlepšie."

Prvý zápas z dvojzápasu

"Do týchto zápasov sme šli vždy rovnako. Nemali sme nikdy v hlavách odvetu, mysleli sme len na to, aby sme vyhrali v prvom zápase. To je náš cieľ."

Aleix Vidal

"Aleix je na tom lepšie zo dňa na deň. Začiatok je pomalý, no musíme to brať s pokojom. Vždy, keď sa prihodí takéto zranenie, tak vám súťaž dovoľuje priviesť náhradu. Momentálne skúmame situácie, uvidíme, či príde niekto, kto nás presvedčí."

Barca je postrach pre PSG

"Máme určite dobré spomienky na štadión rivala, vyhrali sme tu veľké zápasy. Nikdy sme ale nemali proti sebe súpera, ktorý sa odovzdal, teraz je to navyše tím, ktorý vedie tréner, ktorý nás dokonale pozná. Uvidíte, zajtra to bude skvelý zápas."

TIP | Thiago Motta: Máme šancu postúpiť do štvrťfinále

Pochybnosti ohľadom zálohy

"Neviem, o čom hovoríte, no pravdepodobne to máte od novinárov. Nič také, čo by ma znepokojovalo, sa nedeje."

Emery

"Je to jeden z najlepších španielskych trénerov. Je to kouč, ktorý študuje svojho súpera svedomite. PSG hrá organizovane na lopte, sú tak naozaj nebezpeční. Na defenzívnej úrovni sú tiež dobrí, majú rozličné spôsoby na to, aby vás atakovali. Pre Paríž je to skvelá kúpa, ukáže to však najmä čas."

Thiago Silva

"Je to novinka, že sa na poslednú chvíľu zranil. Mne osobne by sa páčilo, keby mohli hrať všetci hráči, ktorých súper má."

Nili a Palencia

"Rozhodnutia musím robiť ja, som totiž tréner. Nili je jeden z mála hráčov z rezervy, ktorý má skúsenosti z najvyššej súťaže. Rozhodujem však ja."

Piqué

"Gerard je súťaživá mašina, nechce nikdy odpočívať, bol však preťažený. Máme hustý program, bol tam risk, že sa zraní. Zajtra bude hrať a bude hrať na vysokej úrovni."

Cavani

"Cavani má čísla, ktoré už predviedol aj v Neapole. Tímu sa dokáže neskutočne odovzdať, to, čo dokáže on, dokáže iba málo hráčov."

Rozhodca

"Nemám čo povedať k rozhodcom. Nie je to niečo, čo by som mohol ja ovplyvniť."

Systém PSG

"Očakávam 4-3-3 v útoku a 4-1-4-1 v obrane. Môže sa však nespočetne veľa vecí zmeniť. Meniť veci postupom času môže hráčom skomplikovať situáciu."

Kondícia tímu

"Myslím, že sme na tom dobre. Zajtra bude dobrá príležitosť na to, aby sme to dokázali. Zatiaľ hráme bezchybnú súťaž, postúpili sme ako prví so skupiny, teraz chceme postúpiť ďalej a zaslúžiť si to. To je to dôležité. Očakávam, že môj tím vydrží na rovnakej úrovni ako to bolo v posledných mesiacoch."

zdroj: mundodeportivo.com
foto: mundodeportivo.com,fcbarcelona.es

tunno

5
2017-02-13 21:59:10

Buď zobrať Cancela alebo to nechať na leto.

1eso1

8
2017-02-13 22:37:22

Zajtra bude velky den. Nieje to skuska len pre PSG ale hlavne pre Barcelonu. Verim ze ju zvladneme na vybornu.

Maskaral

9
2017-02-13 22:41:20

Nechcem nijak podceňovať róberta ale bojím sa ze zajtra si ho di mária povodí. .. z toho mám najväčší strach dúfam ze sa mýlim :/

loptajegulata

-4
2017-02-13 22:45:44

Ja sledujem pravidelne zápasy Argentíny a nemusíš sa nejak špeciálne Di Mariu báť...

Maskaral

7
2017-02-13 22:46:52

Až tak je na tom zle ? :D .. ale vieš každý zápas je iný

Mates19

-1
2017-02-14 08:21:55

PSG stálo proti nám vela krát ale tento rok je podla mňa nasjlabší...Pozeral som viacero ích zápasov a trebars aj zápas doma proti Monacu kde ích Monaco celý zápas dusilo...Bude to rozhodne ťažký zápas ani my nemáme oslnivú formu ale verím vo výhru a v postup Visca El Barca

RougeEtBleu

5
2017-02-14 09:50:20

neviem aký zápas si pozeral keď "ich monako doma dusilo" ale monako sa radovalo za remízu a kľudne to mohlo skončiť aj 3 alebo 4:1 asi si si pozrel len štatistiky zo zapasu pretože tam to vyzerá, že koľko ma monako striel na bránu ale to boli 6 striel čo sa ledva k bráne dokotúľali a asi jedna pološanca Falcaa, kdež to Paríž okrem pencle 3 čisté šance 2 Cavaniho a 1 ADM...

Mates19

-4
2017-02-14 10:49:26

:D :D :D :D tak si kukni záznam pozeral som celý zápas takže si pozeral asi highlight

RougeEtBleu

4
2017-02-14 10:55:28

ano, preto aj na všetkých hodnotiacich stránkach má PSG vyššie hodnotenie ako Monako a dominuje vo všetkých štatistikách, jedine v strelách (z ktorých 70% boli bezzubé strely zpoza 16) vedie Monako. Stále pochybujem, že si pozeral správny zápas

fantomas

1
2017-02-14 16:10:18

Rouge, vyššie hodnotenia nikdy neznamenali lepšiu hru toho alebo toho tímu. Ak to beriem podľa whoscored, tak kým Barça nedá gól, lepšie hodnotenia majú práve súperi Barçy, keďže obrancovia majú často vysoké hodnotenie vďaka tomu, že nedostali gól.

..tým ale nechcem povedať, že ne/máš pravdu. Chcel som len podotknúť tento fakt.

Fazy

1
2017-02-14 09:31:50

Nevedel som že máme nového hráča Nemara?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.