Španielska futbalová federácia má svoje pravidlá. Striktné sú najmä čo sa prestupov týka, no a nás v tomto momente zaujíma to, či sa Barcelone podarí získať právo na privedenie náhrady za zraneného Vidala. Aké sú vlastne podmienky, čo musí klub splniť a čo môže očakávať? Pozrime sa na základné pravidlá, ktoré si v španielskej lige vymedzili na tento prípad.

O nákupe mimo prestupového obdobia sa môže hovoriť len v prípade, ak sa istý hráč v mužstve zraní či ochorie tak, že nebude môcť minimálne 5 mesiacov opäť vybehnúť na trávniky. Barca má teraz 20 dní na to, aby predložila Komisii lekárov certifikát o zranení, no a táto potom do 72 hodín rozhodne o to, či sa pripustí výnimka. Následne majú Katalánci 15 dní na to, aby sa pokúsili niekoho získať.

Čas teda ubúda. Barca i rozliční agenti sú však v pohotovosti a hľadajú sa riešenia. Smutnou pravdou môže byť vo futbale opäť to, že nešťastie jedného môže byť šťastím toho druhého. Možno práve teraz nájde Barca pravého beka podľa jej gusta a v lete už nebude za potreby privážať multimiliónovú posilu.

TIP | Možní kandidáti na Aleixov post? Existujú 2 skupiny hráčov

zdroj: mundodeportivo.com
foto: mundodeportivo.com archív

Mates19

11
2017-02-14 10:56:11

Škoda že neprišiel Srna vie hrať na viacerých postoch je skúsený odohral vela zápasov v LM a EL aj v repre...pokial to je možné len zo španielska tak jednoznačne Cancelo je mladý na pravého beka aj dosť vysoký...

Tom10

10
2017-02-14 11:00:18

ťažko povedať či by valencia cancela pustila už teraz a za aku sumu. bolo by to určite najlepšie ale myslim si že yo bude už nejaky dôchodca alebo niekto z bečka.

BarcaFan4502

0
2017-02-14 17:42:05

akoze skuseny bek by nebol zly ale zase lepsie by bolo vytiahnut niekho z la masie

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.