Potupná prehra Barcelony v Parku princov do zabudnutia len tak rýchlo neupadne. Barcelona odohrala veľmi slabé stretnutie, čo priznali aj hráči Paris Saint-Germain. Najviac prekvapený bol zrejme Thomas Meunier.

Slabučká Barca

"Bol som zaskočený. Napríklad počas akcie, ktorá sa skončila mojou asistenciou na Cavaniho gól, s loptou som mohol prebehnúť 50 metrov bez toho, aby na mňa súper vyvinul tlak. Sám seba som sa pýtal ako je to možné."

Rozhodol skvelý výkon

"Naša práca bola úspešná, ale to muselo prísť, pretože všetko sme urobili na výbornú."

TIP | Neymarov pozitívny odkaz fanúšikom aj napriek šokujúcej prehre


Reakcia Marca Verrattiho

"Vedeli sme, že sme schopní Barcelone narobiť mnoho problémov. Emery to mužstvo pozná veľmi dobre. Všetko, čo sa na trávniku odohralo, bolo výsledkom našej prípravy."

Reakcia Angela Di Mariu

"Bol to ideálny večer. Som šťastný a myslím si, že sme si tento výsledok zaslúžili. Veľa sme behali a pracovali. Najlepší tím na svete však nemožno podceňovať. V odvete budeme musieť pracovať tak ako dnes."

"Zažil som prehru 5:0 na Camp Nou a po vtedajšom zápase som mal na tvári taký istý výraz ako hráči Barcelony teraz."

Reakcia Marquinhosa

"Sme mladý, ale solídny tím. Ukázali sme dobrý výber miesta a vieme, ako využívať gólové situácie. Sme veľmi spokojní, ale musíme pevne kráčať po zemi, pretože vieme, že na Camp Nou je možné sa báť. Budeme trpieť spoločne, brániť aj útočiť."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

emiliano

0
2017-02-16 09:10:44

Ako výstižne to zhodnotil hráč PSG: "Bol som zaskočený. Napríklad počas akcie, ktorá sa skončila mojou asistenciou na Cavaniho gól, s loptou som mohol prebehnúť 50 metrov bez toho, aby na mňa súper vyvinul tlak. Sám seba som sa pýtal ako je to možné." Tak, tak, tu pekné zhodnotenie nášho bránenia v zálohe i obrane a Pique namiesto zabrzdenia Cavaniho, nechal ho preniknúť do 16-ky.A krajní obrancovia - ustupujú až na 11 m od brány, aby sa vyhli súboju pred 16-kou, Roberto i Alba.Náš hráč preberá loptu a súper je naňho natlačený, musí to dať dozadu. A súper? Spracuje si loptu na prsiach, otočí sa kľudne, lebo Alba sa naňho pozerá zo vzdialenosti 3 metrov a ustupuje. Toto je naša hra celú sezónu, naši obrancovia chcú len útočiť.

emiliano

1
2017-02-16 09:16:54

Dodatok: Najviac mi je ľúto, že Leo týmto výkonom prišiel asi o zlatú loptu, lebo videl to celý svet, spočítali, že stratil 18 lopt a nevystrelil na bránu.Asi pred tromi rokmi mu Xavi povedal: "Prestaň sa flákať.Chceš zlatú loptu darovať Ronaldovi?" Teraz zrejme nik sa neodváži povedať niečo také Leovi.Škoda, že Xavi nie je ešte pripravený na trénovanie.

sid1

-1
2017-02-16 09:19:37

tazko mohol stratit 18 lopt, ked mal dokopy 17 dotykov :-)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.