Santiago Bueno, mladý uruguajský stredný obranca, za ktorého FC Barcelona zaplatila milión eur, včera prišiel do Katalánska. Po svojom prílete na letisko El Prat sa talentovaný zadák nevyhol ani zvedavým novinárom, ktorým opisoval svoje nadšené pocity.

Bueno, ktorý svoju barcelonskú púť začne v tíme Juvenilu A pod vedením Gabriho Garcíu, no v prípade pozitívnych výkonov poputuje do rezervy Gerarda Lópeza, má vo svojej motivácii jasno. "Snívam o hraní po boku Messiho, najlepšieho hráča na svete, no i iných hráčov mimoriadne vysokej úrovne, ktorí hrajú v Barcelone. Bolo by mi nesmiernou cťou," prezradil bývalý hráč Peñarolu pre Cadena SER.

Vo svojich osemnástich rokoch, v čase, keď sa chystá Santiago uspieť v Európe, sa však obranca netají svojou ambíciou vrátiť sa jedného dňa domov. "Chcem aj naďalej rásť a formovať sa v tak obrovskom klube, akým je Barcelona, ako futbalista aj človek. Mojím cieľom je samozrejme vždy uspieť v Európe a reprezentačnom výbere Uruguaja, ale jedného dňa by som sa chcel vrátiť a v drese Peñarolu získať národný šampionát," dodal Bueno, ktorému prajeme v Katalánsku veľa šťastia.

TIP | MD: Mina sa stane hráčom Barcy!

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

BarcaFan4502

8
2017-02-17 14:13:01

dufajme ze z neho vyrastie spickovy stoper

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.