Pred zajtrajším stretnutím najvyššej španielskej ligovej súťaže, v ktorom sa FC Barcelona predstaví na domácej pôde proti CD Leganés, sa na tlačovej konferencii tradične objavil Luis Enrique. To najdôležitejšie z Luchových slov si môžete prečítať v odstavcoch nižšie.

Leganés

"Pôjde o zápas, v ktorom sa uvidí, ako zareagujeme na aktuálne prebiehajúcu náročnú situáciu."

PSG

"Zápas v PSG mám v hlave, a rovnako tak ho budem mať v hlave ešte veľmi dlho, no aktuálne je dôležité sústrediť sa na zajtrajší súboj."

Koniec barcelonskej dominancie?

"Naša éra sa skončila? To ste počuli vravieť pesimistov. Ja teraz niečo odkážem optimistom, stále žijeme vo všetkých troch súťažiach, hoci to v jednej budeme mať mimoriadne náročné, no vo zvyšných dvoch máme i naďalej veľmi dobrú východiskovú pozíciu."

Budúcnosť

"Zatiaľ som sa o osude mojej budúcnosti nerozhodol, rozhodne ju však neovplyvní jeden zápas."

Výroky niektorých hráčov

"Slová Busquetsa a Iniestu? Zodpovedám za svoje vlastné výroky, inak sa snažím so všetkými komunikovať z očí do očí. Zvyšok už radšej nechám na vás. Suárez? Nepočul som, čo povedal."

TIP | Nestaňme sa druhým Madridom

Kritici

"Je to moja práca a nástrahy s ňou spojené. Kritici ma neovplyvňujú nijakým spôsobom, pokiaľ by tak tomu bolo, nebol by som na tejto trénerskej stoličke."

Dôležité veci pred zajtrajškom

"Na to, aby sme sa zlepšili, potrebujeme loptu, spoločne musíme útočiť a spoločne brániť, je nutné zabrániť súperovi v protiútokoch. Jednoducho musíme zvládnuť veci, v ktorých tento tím dominuje, a ktoré sa mu darilo napĺňať už veľmi dlhú dobu."

Náročný kalendár

"V týchto mesiacoch sa musíme uchyľovať k utiahnutým riešeniam, následne tak nenachádzame riešenia. Potrebovali by sme viac tréningov, no tie jednoducho pre nabitý kalendár k dispozícii nemáme."

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: archív, mundodeportivo.com

juraj244

10
2017-02-18 16:56:58

Mimochodom, viete kto píska zajtrajší zápas?

Ignacio Villanueva bude viesť zápas FC Barcelona - Legánes, posledne neslávne rozhodoval zápas Villareal - Barcelona (1:1)

BarcaFan4502

19
2017-02-18 17:13:23

je sice pravda ze za 1 spackany zapas nemozeme hned vyhodit trenera ale nam sa nedari od zaciatku sezony-straty bodov v alavese,malage,villareale, el clasico s realom atd. jednoducho nemozeme stracat body so slabimi supermi a okrem toho herny prejav je katastrofa

2015treble

17
2017-02-18 17:18:52

No podľa mňa tých zápasov už bolo viac,je asi čas na zmenu aj keď Enriquemu vďačíme za veľa najmä prvú sezónu kde sme vyhrali skoro všetky a hrali nádherný futbal,ale postupom času sme prešli k zlému futbalu,ja som dúfal,že od novembra niečo nové vymyslí lebo už vtedy sme hrali zle a súperi nebudú vedieť ako majú proti nám hrať,ale nespravil nič,možno niečo zmenil,ale na našej hre to nie je absolútne vidieť,záloha prakticky neexistuje,ideme dopredu je tam iba MSN,ideme dozadu iba obrana.Súperi nás majú prečitaných,proti slabým ako tak zahráme,ale proti silným nemáme šancu.

Fluxor

14
2017-02-18 18:14:20

No nevím, v lize moc dobrou pozici teda nemáme!!!!!!!

Zorrrro

8
2017-02-18 19:13:33

Ano je pravda ze sme stale teoreticky v troch sutaiach, ale treba si uvedomit ze fanusikovia kritizuju nielen predvedenu hru, ale aj hlavne trenerove posobenie v zapase (striedania, skakanie kricanie nasratost atd co hracov motivuje k lepsim vykonom) a tomuto sa od neho nedostava.

GabrielSVK

6
2017-02-18 20:20:02

On je niečo ako Del Bosque, ten tiež skoro vždy len sedel ako mátoha, aj keď toho dokázal tiež veľa.

emiliano

1
2017-02-18 22:19:00

Kritiku si nevšíma, nevie čo povedali hráčl,aj v lige máme dobrú pozíciu, on sa rozhodne o svojej budúcnosti,jeden zápas to neovplyvní. Čo to je? Zmes ignorantstva, slepoty,tvrdohlavosti,arogancie.Jeden zápas,to je tam najlepšie

quentin

0
2017-02-19 09:38:07

Emiliano, myslím si, že to nepovedal preto, čo si napísal. Ale preto, že si to vydiskutovali a drží sa hesla, že isté veci musia ostať za dverami šatne, teda len medzi hráčmi a realizačným tímom. Fakt je, že síce sme ešte v 3 súťažiach, no postup LM je na malý zázrak, za predpokladu aj 100%ho zisku bodov je Liga na modlenie straty bodov RM a CdR je jediná otvorená aj to max 60:40 pre nás pri tejto situácii.

fofo112

0
2017-02-19 11:18:25

Sa spamätaj konečne, od začiatku sezony bolo tých zápasov,hlavne v lige aspoň šest.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.