Josep María Bartomeu, prezident FC Barcelona, zajtra vstúpi do náročného týždňa s medzinárodným charakterom. Popredný funkcionár direktívy katalánskeho veľkokubu v pondelok odcestuje do Číny, kde sa v meste Haikou oficiálne odprezentuje dohoda medzi Barcou a spoločnosťou Mission Hills Group.

Bartomeu odchádza zajtra a nevráti sa až do nasledujúcej soboty. Na druhej strane je však v Barcelone už desať dní otec Lea Messiho, ktorý má v pláne odcestovať naspäť do Argentíny v priebehu týždňa. V nasledujúcich dňoch tak bude získavanie informácií o aktuálnom stave kontraktu najväčšej hviezdy Blaugranas mimoriadne náročné, so zaujímavými novinkami však prichádza denník Mundo Deportivo. Podľa tohto periodika sa v nedávnom čase Jorge Messi a Josep María Bartomeu stretli, a to i napriek žiadnemu oficiálnemu potvrdeniu zo strany klubu, pričom tak mali obe strany opäť spraviť ďalší dôležitý krok ku novej zmluve.

Ako ďalej denník píše, hoci zatiaľ Barca so žiadnou konkrétnou ponukou neprišla, kontakt medzi Messiho otcom a Bartomeuom pretrváva už od minulého roku. Obaja sa snažia dohodnúť na čo najprijateľnejších podmienkach, ktoré by vyhovovali klubu aj hráčovi. Leo chce mať v Barcelone istotu dlhodobého kvalitného projektu, vzhľadom na to, že stále vyzerá nedostihnuteľne a ešte niekoľko rokov sa chce držať na samotnom vrchole. Katalánsky klub na druhej strane s legendárnym argentínskym futbalistom ráta a podľa všetkého mu po skončení jeho hráčskej kariéry, ideálne na Camp Nou, ponúkne podobne ako pri Ronaldinhovi funkciu veľvyslanca.

TIP | Messi je podráždený

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: mundodeportivo.com

galibier

7
2017-02-19 16:24:08

no uvidime ako to dopadne,alebo to bude bez nejakych vekych problemov a Leo predlzi,alebo druha varianta(obavam sa ze v sucasnej situacii skor ta mozna) ze Leo pocka ako dopadne sezona,respektive kto bude trenerom Barcy na buducu(buduce)sezony a rozhodne sa na zaklade tejto skutocnosti.v sucasnej situacii ze hra stoji a pada vlastne skoro len na nom si variantu ze nepredlzi nechcem radesej ani predstavit.

Palyop

5
2017-02-19 16:37:14

ale hej Messi patri k Barce a Barca patri k Messimu keď je pravy cule nepojde nikam je jedno kto bude trenerom

BarcaFan4502

4
2017-02-19 17:06:39

jak leo nepredlzi tak to bude v riti

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.