Direktíva FC Barcelona aj naďalej uvažuje nad tým, či využije možnosť kúpy náhrady za zraneného Aleixa Vidala. Pravidlá sú jednoznačné, pri podobne vážnych zdravotných problémoch môže klub podpísať hráča, ktorý po ňom v družstve preberie štafetu, no daný futbalista musí byť buď voľný, alebo z najvyššej, respektíve druhej najvyššej španielskej ligy.

Barca to tak aktuálne nemá jednoduché. Nájsť vhodného hráča vôbec nie je ľahké, a to obzvlášť vo februári, keď už tímy vstupujú do najdôležitejšej etapy celej sezóny, v ktorej väčšinou schopných zadákov potrebujú. Operáciu nezjednoduchšuje ani fakt, že Katalánci v poslednom čase šťastie na kúpu krajných obrancov nemali, za spomenutie koniec koncov stačí Douglas, ktorého transfer z roku 2014 sa stal katastrofou. Za najvydarenejší nemožno považovať ani prestup spomínaného Aleixa, ktorý dostal prvú reálnu šancu až po roku a pol v družstve.

Pri aktuálnom Vidalovom zranení má však možnosť klub svoju smolu pretrhnúť. Potenciálnym mužom je Juanfran Moreno, dvadsaťosemročný futbalista, ktorý hráva na poste pravého obrancu v Deportive. Hráč známy svojimi ofenzívnymi chúťkami svoju kariéru začínal v akadémii Realu Madrid na poste krídelníka, kde dostal pod Pellegrinim aj príležitosť nastúpiť v prvom tíme. Rozhodne sa však nestráca ani v defenzívnej činnosti, obzvlášť pri intenzívnom štýle svojho celku totiž potrebuje maximálu fyzickú pripravenosť. Ideálneho kandidáta pre Barcu z neho robia kvalitné centre a schopnosť kombinovať. Čo sa týka skúseností, Juanfran v Primera División hral okrem La Coruñe i za Betis.

Sťažiť snahu o jeho získanie by mohla skutočnosť, že v Deportive je hráč iba na hosťovaní z anglického Watfordu, hoci jeho aktuálny tím má možnosť odkúpiť ho nastálo. Rovnako tak sa nezdá byť pravdepodobné, že by ho Galícijčania nechali odísť práve teraz, v nie príliš pozitívnom okamihu súčasnej sezóny. Pre zaujímavosť dodajme, že Dépor v poslednom dueli podľahlo v domácom prostredí Alavésu, čomu nezabránil dobrým výkonom ani Juanfran.

TIP | AS: Vidal v Barcelone pokračovať nebude, reagujú na to prvé kluby

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: mundodeportivo.com, fcbarca.com

adriano

2
2017-02-20 19:45:33

Vedenie zvazuje vyuzit tuto moznost to je pekne zase vidno ze vedenie fcbarcelony je neschopne reagovat na akukolvek situaciu.

roman6

20
2017-02-20 21:07:59

som si tak na 99% isty ze barcelona bude do 2 rokov s tymto vedenim v takej pici ako manchester united a nasmiech celemu svetu lebo taketo sranda nakupy neroby nikto na celom svete

BarcaFan4502

3
2017-02-20 22:54:03

Keby ze ho aj nahodou kupili a neuchyti sa tak som zvedavy co bud robit,preco radsej nekupia niekoho mladdieho

emiliano

0
2017-02-21 11:12:21

Och bože, tie naše nákupy. Kúpime 6 hráčov a vždy dvaja sa uplatnia.

nluhmannlavi

0
2017-02-22 22:08:02

http://www.monclerjacketoutlet.org/... http://www.monclerjacketoutlet.org/... moncler</a></strong> <br>
<strong><a http://www.monclerjacketoutlet.org/... tomada loja</a></strong> <br>

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.