Už dnes čaká na prvý tím FC Barcelona náročné ligové stretnutie na horúcej pôde Atlética Madrid, keď tak Blaugranas urobia všetko pre to, aby sa udržali v boji o titul. Pred duelom sa na tlačovej konferencii objavili tradične obaja manažéri, hoci všetko úplne tradičné nebolo.

Luis Enrique Martínez nikdy neskrýval fakt, že najviac na práci lodivoda neznáša rozhovory pred a po zápasoch. V sobotu pritom túto svoju vlastnosť nezaprel, práve naopak, na tlačovke pred duelom s Los Colchoneros bol totiž stručnejší a menej zhovorčivý než kedykoľvek predtým.

Kouč Barcy odpovedal na devätnásť otázok, čo je na tlačových konferenciách štandardné. Čo však normálne nie je, je dĺžka Luchových odpovedí, keď astúrijský manažér strávil pred novinármi iba jedenásť minút. Bežná dĺžka tlačovky sa pohybuje v rozmedzí od dvadsiatich do dvadsiatich piatich minút.

Zaujímavé je pozrieť sa i na časové rozloženie tlačovej konferencie. Kým dĺžka otázok novinárov sa vyšplhala na štyri minúty a päťdesiatštyri sekúnd, samotný Lucho rozprával len štyri minúty a dvanásť sekúnd. Zvyšný čas pokrylo inštalovanie rôzneho technického zariadenia a presúvanie všetkých dôležitých dotyčných. Novinári tak hovorili dlhšie ako Luis Enrique!

Obzvlášť krátku odpoveď poskytol žurnalistom Astúrijčan pri otázke na prípadný podpis pravého krajného obrancu, tímovú morálku, a rovnako tak Piquého a Albove výroky vyjadrujúce mu podoru, ktoré podľa svojich slov nepočul. "Cieľom je zvíťaziť a získať tri body," dodal na konci.

To najdôležitejšie z tlačovej konferencie Luisa Enriqueho si môžete prečítať na tomto našom odkaze.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

Mirakva

23
2017-02-26 10:23:32

Z toho ako vedenie Leicestru vyhodilo Ranieriho je mi zle

myzuFCB

-10
2017-02-26 10:50:38

Je to škoda vzhľadom k tomu co dokázal, ale zase na druhej strane mužstvu sa vôbec nedarí,potrebuje asi nový impulz. Inak vedel by som si ho predstaviť aj u nás

Mates19

11
2017-02-26 10:51:54

na fcbarcelona.cz bol skvelý článok o Luchovi...a je dosť pravdivý po pravde bojím sa jeho odchodu lebo neviem kto príde a čo ten tréner prinesie...druhá vec je už od novembra tvrdím že je velká priepasť medzi obranou a zálohou a mal by sa k Busovi stiahnuť Raketa...ja Luchovi verím a dúfam že sa z tohoto dostaneme je jasné že treba niečo zmeniť v taktike a v prístupe hráčov

BarcaFan4502

0
2017-02-26 11:54:36

s luchom sme vyhrali vela trofeji, to si vazim, ale jednoducho poslednu sezonu hrame katastrofalne, enrique nevie zasiahniut do priebehu hry, coraz castejsie sa spolieha na messiho, a hlavne stavia gomesa ktory nema formu odkedy je v barcelone,je malo zapasov v ktorych bolo radost sledovat nasich hracov,hrame jednoducho nudne, a preto potrebujeme zmenu

Mates19

5
2017-02-26 11:56:04

vieš ty písať aj o niečom inom ako o Gomesovi? Prečo tu stále nakladáš do neho keď hrajú všetci hráči hovno toto mi vysvetli??? tvoju logiku?

BarcaFan4502

0
2017-02-26 12:18:19

fajn prepac som zabudol povedat aj na busquetsa s robertom ktori hraju takisto hovno,

BarcaFan4502

2
2017-02-26 12:22:23

inak ty tvrdis ze vsetci hraju hovno ale to nieje pravda, messi nas taha od zaciatku sezony, vidal exceloval skoro vo vsetkych zapasoch , iniesta hral az na par vynimok celkom dobre, umtiti a pique tiez ok

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.