Očakávať jasné víťazstvo na Vicente Calderón nemohol nik. Bol to boj so všetkým, čo k tomu patrí a napokon skončil tento súboj velikánov lepšie pre hostí. Včera to bolo zložité a roztržité, no niektorí hráči rozhodne z davu vyčnievali.

SPORT opäť známkami zhodnotil výkony hráčov a tentokrát to boli známky vyššie ako z minulých zápasov. Ter Stegen i Messi zaslúžene najlepší, sklamal však Sergio Busquets.

Ter Stegen – 8

Nemcovi sa nijak inak ako záchranca snáď povedať ani nedá. Chytil niekoľko obrovských šancí súpera a výborne rozohrával. Pri Godínovom góle mal aj trocha smoly, lopta ho minula len o niekoľko centimetrov.

Sergi Roberto – 5

Nebolo to ono. Jeho pozícia bola zvláštna, takže sa častokrát stávalo to, že vyzeral byť stratený. V útoku nezohrával dôležitú rolu, v obrane zas nebol vôbec istý.

Piqué – 7

Mal s Atlétmi problémy, no robil čo mohol a obstál! Brániť hráčov ako Gameiro, Griezmann či Torres, to veru nie je ľahká záležitosť. Včera rozohrával lopty aj na diaľku. Nebál sa poslať dlhú prihrávku vzduchom.

Umtiti – 7

Hral dobre pozične. V obrane mu to ide, menšie problémy však má s rozohrávkou. Po novom však ukazuje, že môže byť Barcelone platný aj v ofenzívnych štandardkách. V prvom góle má podiel i on, pred zakončením Rafinhu skvele našiel Suáreza.

Mathieu – 6

Škoda jeho zranenia. Do momentu súboja s Correom si svoje úlohy plnil dobre a spoľahlivo. Viackrát ukázal svoju skvelú rýchlosť a fyzickú silu.

Sergio Busquets – 4

Riskoval a strácal lopty. Prišiel o priveľký počet lôpt a nebol dobrý v ich odoberaní od súpera. Vyrovnávajúci gól Godína prišiel po jeho absurdnom faule, kvôli ktorému zahrávali domáci nebezpečnú štandartku.

Iniesta – 5

Ani Iniesta nepodáva poslednú dobu tak kvalitné výkony. Včera ho Lucho obetoval a nasadil na jeho miesto Rakitiča. Andrés však stratil priveľký počet lôpt a na kopačkách nemá obvyklý pokoj.

TIP | Atlético - Barca: Semafor

Rafinha – 7

Najlepší zo zálohy. Opäť ukázal, že má túto sezónu čuch na góly. Svoj presný zásah si doslova vybojoval a dokonale si ho zaslúžil. Jeho šiesty gól v lige znamená to, že patrí k najlepším strelcom v kádri Luisa Enriqueho.

Messi – 8

Bol blízko k tomu, aby otvoril skóre z priameho kopu, no Oblak ho úžasne vychytal. Napokon duel rozhodol a opäť ukázal, ako dôležitý pre tím je. Ani včera Leo nežiaril, proti tak tesne brániacemu Atléticu to ale asi ani nešlo.

Neymar – 7

Aktívny. Veľmi aktívny! Mal niekoľko skvelých momentov a Atléti s ním mali problémy. Škoda len, že ani včera nedal gól, pre tím je ale užitočný i takto.

Luis Suárez – 7

Opäť nesmierne pracovitý. Na prvom góle nesie leví podiel, okrem toho mu však chýbala najmä presnosť. Škoda jeho tutovky, Luisito takéto šance väčšinou premieňa.

Náhradníci

Rakitič – 6

Prišiel na ihrisko ako striedajúci hráč a bol poriadne namotivovaný. Zapadol do tímu dobre a pomohla jeho bojovnosť. Nahradil v zápase Iniestu.

Digne – 5

Prišiel v druhom polčase za Mathieua a mal menšie problémy. Napokon to ale ustál. Na jeho obranu treba povedať to, že do takéhoto stretnutia určite nie je jednoduché naskočiť zo sekundy na sekundu.

André Gomes – 5

Na ihrisku bol len 7 minút, no víťazný gól prišiel paradoxne tesne po jeho príchode na trávnik. On sám ale toho priveľa nevymyslel.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Babco

4
2017-02-27 07:52:53

vcerajsi zapas som nevidel, hrali v novom rozostaveni alebo zostali pri klasike 4-3-3?

myzuFCB

13
2017-02-27 08:38:58

3-4-3

Babco

3
2017-02-27 09:44:21

Roberto sa stahoval ku zalohe?

emiliano

-3
2017-02-27 08:21:55

ter Stegen skvelý v reflexoch, jeden z najlepších na čiare i pri rozohrávke a čítaní hry, ale len priemerný vo vzduchu, netrúfa si na centre. Ten Godinov gól je jeho, Godin hlavičkoval z malého vápna a tam brankár má byť pánom.Ale on ostal na čiare.Centre sú našou slabinou, ak nehlavičkuje Gerard, hrozí gól. Busi je vysoký, ale hore je nulový.A slabý je už aj na rozohrávke, o jeho pomalosti pri bránení ani nehovorím.Ney mal dostať viac ako Leo, bol najlepší, museli ho brániť aj traja a nebehali sa pri ňom.

tominno9

3
2017-02-27 11:46:25

Nechápem prci máš minusky, vo všetkom ohľadom brankára , Piqueho aj Busketca máš pravdu!

matryx68

13
2017-02-27 08:47:09

výnimočne s hodnotením súhlasím

2ciis

15
2017-02-27 09:21:53

Umtiti vyborne aj pri druhom gole, tam zachoval chladnu hlavu v 16ke a dobra prihravka :)

Jestper9

16
2017-02-27 10:03:49

Mathieu 6? Podla mna hral vyborne a smerom dopredu bol asi najlepší z obrancov. Vela krát riesil veci kreatívne a nie len odkopom. ten chlap je nie len fanúšikmi dosť nedocenený. Nevravím, že každý zápas hrá super, ale aj ked odohrá, tak sa dá len do priemeru.

BarcaFan4502

-1
2017-02-27 11:14:01

mathieu 7
busi 3
ney 8

BarcaFan4502

3
2017-02-27 12:24:27

mathieu hral dobre, busquets posral aj co sa nedalo posrat, ney sa snazil nieco vymysliet

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.