K nedávnym špekuláciám, ktoré spájajú Ronalda Koemana s príchodom do Barcelony, sa vyjadril i jeden z jeho zverencov. Ashley Williams v nedávnom rozhovore podľa FourFourTwo hovoril o tom, že chce so svojím manažérom pracovať aj naďalej.

Po tom, čo Luis Enrique oznámil svoj koniec na trénerskej stoličke Kataláncov už po skončení sezóny, tlač za jedného z hlavných favoritov na pozíciu jeho nástupcu menovala Ronalda Koemana. Holanďan všetko rázne poprel, no futbal je v tomto ohľade nevyspytateľný a udiať sa môže kedykoľvek hocičo.

"Čo sa týka mňa a chlapcov, samozrejme dúfame, že ostane. Začal budovať tím, ktorému do budúcnosti veríme, z nášho uhla pohľadu je to tak jednoznačné. Pochopiteľne však môže mať svoje vlastné ambície. Nemôžem o tom, čo chce dosiahnuť vo svojej trénerskej kariére, hovoriť len z nášho pohľadu, no prácu s ním si užívame. To, že jeho metódy fungujú, možno vidieť aj na našom hernom prejave," hovoril Williams.

TIP | Mohol by sa stať novým trénerom Barcy legendárny Xavi?

Williams (druhý sprava) si sezónu pod Koemanom užíva

Futbalista, ktorý nechýbal v hre ani pri nedávnej porážke s Tottenhamom 3-2, zároveň mierne analyzoval toto stretnutie. "Myslím si, že budujeme tím, kouč buduje mužstvo podľa svojich predstáv. Tottenham je však trochu zohratejší, jedenásť zápasov v rade hrajú prakticky v tom istom hernom systéme, poznajú sa tak veľmi dobre, a to im prospieva. Bol to pre nás dobrý test, videli sme, kam výkonnostne patríme, pretože náš súper je jeden z najlepších v celej lige. Manažér sa snaží o vybudovanie tímu, s ktorým sa nám v uplynulých dvoch mesiacoch darilo. Teraz to je len o tom, aby sme si udržali štandard a posnažili ho preniesť aj do nasledujúcej sezóny," dodal.

Zdroj: fourfourtwo.com
Foto: archív, skysports.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.