Il Messaggero prináša správu o tom, že AS Rím zvažuje angažovanie Luisa Enriqueho na post trénera prvého tímu. Luciano Spalletti totiž Rimanov v budúcej sezóne nepovedie.

Majiteľ talianskeho celku James Pallotta chce vytvoriť víťazný projekt a pomôcť by mu mal práve Luis Enrique, ktorý v Taliansku pracoval v sezóne 2011/2012. Lucho samozrejme nie je jediným kandidátom, ale jeho výhodou je charizma, úspechy s Barcelonou a to, že taliansky klub dobre pozná.

TIP | Barca plánuje kúpiť Thiaga


Nevýhodou je zas fakt, že pred časom Rimanov odmietol, že miesto predĺženia zmluvy volil odchod do Španielska, kde pred pôsobením v Barcelone prijal ponuku Celty Vigo. Nie je však jasné, či si Luis Enrique od futbalu aspoň na jeden rok neoddýchne, podobne ako to urobil Pep Guardiola po jeho odchode z Camp Nou.

Zaujímavosťou je, že Rím by na post Športového riaditeľa chcel dotiahnuť Monchiho. Ten už Sevillu informoval, že chce po sezóne odísť, ale klub z Andalúzie ho chce udržať za každú cenu. Ak by však Rimania spoluprácu s Monchim naozaj rozbehli, Luis Enrique by s veľkou pravdepodobnosťou ponuku prijal takisto.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Mates19

18
2017-03-15 10:11:06

Podla mňa si dá pauzu...

yoyocortex

7
2017-03-15 10:13:35

podľa mňa zas pizzu..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.