V 30. kole Segunda División B nedala rezerva Barcelony svojmu súperovi žiadnu šancu, keď rozstrieľala Llagosteru na Mini Estadi vysoko 4-0.

Domáci sa radovali krátko po úvodnom hvizde. V 2. minúte po hre rukou využil šancu poslať svoj tím do vedenia z bieleho bodu umiestnenou strelou Gumbau. Tento gól dodal Barcelone vietor do plachiet a na ihrisku jasne dominovala. Hráči Gerarda Lopeza si neustále vytvárali príležitosti na zvýšenie skóre, čoho dôsledkom boli ďalšie dve lopty za chrbtom Moragóna. V 37. minúte sa na streleckú listinu zapísal Dani Romera a tesne pred koncom prvého polčasu zvýšil na 3-0 Alfaro.

TIP | MD: Barca chce kúpiť veľké meno do stredu poľa

Po zmene strán sa obraz hry nezmenil. Hostia boli výrazne unavení a Katalánci sa cítili s loptou na nohách čoraz pohodlnejšie. Posledný gól stretnutia videli diváci v 80. minúte, kedy sa jedenástykrát v sezóne trafil do čierneho opäť Dani Romera. Barca B si tak po dvoch remízach pripísala tri cenné body a v tabuľke je prvá.

FC Barcelona B 4-0 Llagostera

FC Barcelona B: Suárez- Palencia (Nili Perdomo 65’), Marlon, Martínez (Borja López 77’), Cucurella – Gumbau (Xemi 73’), Sarsanedas, Aleñá - Alfaro, Dani Romera, Marc Cardona

LLagostera: Moragón - Chica, Diego, San José, Valentín – Martínez (Albarran 76’), Vivancos, Pitu (Marc Martínez 31’) - Marc, Manel, Fuster (Rafa Jorda 63’)

Góly: Gumbau, 2x Romera, Alfaro

zdroj: fcbarca.com

video: youtube.com

lovefootball

8
2017-03-19 16:04:40

Kolko timov postupuje, neviete ?

abstinent

5
2017-03-19 16:31:07

podla mna by sme mai niekoho vytiahnut z becka,myslim si ze za FCB B hra vela talentov,

sid1

8
2017-03-19 17:36:24

podla mna potrebuju hlavne postupit o uroven vyssie tj do druhej ligy a tam nezostupit. Takze skor by mali sa tam vyhrat ako zbytocne sediet v A teame.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.