Športový riaditeľ FC Barcelona,Robert Fernandez poskytol pre rádio Cadena SER rozhovor, v ktorom hovoril na mnohé aktuálne témy súvisiace s katalánskym veľkoklubom.

Výber trénera

"Pred nami je ešte veľa dôležitých zápasov a príde čas na to, kedy sa bude potrebné rozhodnúť. Hovorím to úplne pokojne. Vo všetkých súťažiach sa nachádzame v dobrej situácii, šance máme aj v lige. Vo futbale sú potrebné výsledky a to si vyžaduje rozvahu. O tom, kto sa stane novým trénerom, rozhodnem ja. Zasadnem si k rokovaniam s prezidentom, ale výber spadá podo mňa. O štýle s novým trénerom diskutovať nebudeme."

Unzué

"Klub pozná veľmi dobre. Aj šatňu a systémy. Je pripravený, vie, aké má miesto. Neodvážil by som sa povedať, že to bude závisieť od získaných trofejí. Vidím, že mužstvo je spokojné. V hre je veľa a práca ide dobre."

TIP | Barca mala kontaktovať Allegriho


Valverde

"V Barcelone sme boli spolu vyše dvoch rokov. Jeho mužstvá hrajú veľmi dobré sezóny, nejedná sa len o Athletic. Je to dobrý tréner. Chcem však zdôrazniť, že teraz existujú dôležitejšie veci ako výber trénera."

Luis Enrique

"Rozhodol sa, že odíde. Chcem, aby odišiel ako šampión, pretože si to zaslúži. Vždy sa mi páčil jeho postoj. Má skvelú osobnosť. Latka je nastavená veľmi vysoko, ale je veľmi mladý. To, čo mužstvo v tejto dekáde urobilo, je fantastické."

Letné prestupové okno

"V uplynulom roku sme priviedli množstvo hráčov, ale teraz to bude iné. Takýto ruch nebude."

Verratti

"Zrealizovanie jeho prestupu nie je jednoduchá vec."

Bellerin

"Je mladý, zaujímavý a v Arsenale hrá veľmi dobre."

Messi a Iniesta

"Vždy som hovoril, že Messi zmluvu predĺži. Všetko, čo sa mu prihodí, trápi nás všetkých. Iniesta takisto predĺži svoju zmluvu, ale v adekvátnom období. Barcu bez Iniestu si neviem predstaviť a on si nevie predstaviť odchod. Som si istý, že obaja predĺžia."

Odchody

"Neviem, koľko hráčov odíde."

Thiago Alcántara

"Je to dobrý hráč. Hráči tohto typu sú v Barcelone vždy milo vítaní, ale Thiago má platnú zmluvu."

Andre Gomes

"Potrebuje čas. Vie dobre hrať oboma nohami. Pokiaľ by nebol dobrý, toľko by nehral. Môže hrávať na mnohých pozíciách. Také situácie sa v Barcelone stávajú. Musíme mu pomôcť ako len môžeme."

Allegri

"Neponúkli sme mu žiadnu spoluprácu."

Griezmann

"Je to skvelý hráč."

Deulofeu

"Máme možnosť získať ho a pozorne sledujeme to, čo sa deje. Bol povolaný do reprezentácie vzhľadom na dobré výkony v Miláne. Môžeme za neho zaplatiť 12 miliónov a stiahnuť ho späť."

zdroj: as.com
foto: as.com

lovefootball

6
2017-03-21 15:45:13

Hector Bellerín does not rule out his return to Barca

Alirael

8
2017-03-21 16:12:10

Blablabla, Unzue, bla, profesional, bla, grr frr. Buduci trener bla, kludny, bla,

Co moze byt pre tych ludi vo vedeni jednoduchsie ako povysit asistenta trenera?

majo111

4
2017-03-21 16:37:49

gomes pokial by nebol dobry tolko by nehral ved to je na smiech takato odpoved. aj slepy vidi ze je pre barcu absolutne nepotrebny. a fernandez total nesympaticky clovek ktoremu nic dobre z oci nejde zacinam verit ze tyto zmrdi na tych katastrofalnych prestupoch poriadne ryzuju pre seba a k nasim naj hviezdam kupuju hracov ktorych totalne preplacaju a maju s toho pre seba poriadne prasule

abstinent

-3
2017-03-21 17:41:35

gomes hrava iba kvoli tomu ze enrique je asi slepy

galibier

2
2017-03-21 17:07:01

vzdy som hovoril ze Messi zmluvu predlzi...ty mas krystalovu gulu a vidis v nej Messiho buducnost?a co ak Leo nepredlzi s Barcou zrovna kvoli tym ako ty,co sebavedome vyhlasuju-trenera vyberiem JA?ak sa jedna o dobry preklad clanku a naozaj si odpovedal na otazky novinara ako je to napisane tak neviem ci sa smiat alebo plakat...cisty alibizmus.

fofo112

-3
2017-03-21 18:01:30

celé vedenie FCB je úplne mimo reality,v dnešnom futbale a marketingu okolo neho musia sedieť odborníci na slovo vzatí,sadnúť si spolu a riešiť spoločne problémy ktoré klub tlačia či už sa to týka hráčov, nákupov,obsadenia trénerského postu ak toto súkolie nepracuje ako švajčiarske hodinky,tak to môžu hned radšej zabaliť.Toto vyhlásenie Fernandeza ma v tom len utvrdzuje.

Mates19

0
2017-03-22 09:58:40

ešte že ty niesi vo vedení

fofo112

1
2017-03-22 10:53:59

to si už len vypustil perlu,ak nemáš pádny argument ku cementu odporúčam to radšej mlčať.

fofo112

1
2017-03-22 10:54:53

comentu

abstinent

-3
2017-03-21 19:43:10

fernandez out,sak aj 3rocne decko by vo vedeni urobilo viac pre barcu,oni sa len nabaluju na uspechoch hracov,prestupy no comment radsej

Jestper9

0
2017-03-22 14:40:20

odborníci... aj borbély je vraj odborník :) aj na Slovenksu sa snažia problémy riešiť odborníci. A keď spravia chybu tak čo? Odborníci pomudrujú popresadzujú si svoje egá, lebo ve´d čo kolektívna chyba. j aosm za to aby takéto veci mal na starosti jeden človek, čo sa to snaží spraviť čo najlepšie, lebo v opačnom prípade ide aj o jeho karieru. Ako napr. Monchi v Seville. Alebo Txiki Bergistan svojho času. Odborníci sú veľa krát len teoretici a mudrlanti. Ten čo sa rozumie tomu, tak je v ´teréne´:)či už ako tréner, alebo športový riaditeľ. A ak sa nabalujú na uspechu hráčov, tak kto ich sem priviedol?

Jestper9

1
2017-03-22 14:42:24

Ok. Toto leto okrem Umtitiho , Digneho a Cillesena moc nevyslo. Vlastne Paco a Gomes zatial. Ale kto si pamata napr. Zubizarettu? Nadavalo sa na neho a nakoniec v januari ci kedy skoncil, ale hráči čo priviedol a ten team čo za jeoh čias bol postavený, tak vyhral treble. Nikto z nás sa tu ani len nemôže prehľadom a informáciami rovnat s takým niekym ako hocijaký športový riaditeľ FC Barcelona. Asi niečo vie, keď h tam dali

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.