Mladík zažíva v Miláne rozprávkový reštart svojej kariéry, ktorý si evidentne užíva. Svojmu klubu, AC Miláno, nezabudol poďakovať za návrat do španielskej reprezentácie, pričom sa stihol vyjadriť aj k možnému návratu "domov".

Mladý krídelník je na hosťovaní v AC Miláno, kde ho poslal zbierať skúsenosti anglický Everton. Gerard sa už stihol udomácniť v základnej jedenástke Rossoneri a to samozrejme neušlo vedeniu Barcelony, čo rozvírilo špekulácie o jeho návrate "domov".

TIP | Deulofeu sa môže vrátiť do Barcelony


Netreba zabúdať, že práve Barça má všetky esá v rukáve. Deulofeu má totiž v zmluve zakotvenú klauzulu o spätnom nákupe v prípade, ak by si ho chcela Barcelona stiahnuť späť. Sú to teda Katalánci, ktorí rozhodnú, akým smerom sa jeho kariéra bude uberať.

"Záujem Barçy? Očakával som túto otázku. Je skvelé počuť takéto novinky, no ak by som sa nezameriaval len na prítomnosť, asi by som prišiel o rozum. Vo futbale som sa naučil zabudnúť na minulosť, myslieť v prítomnosti a budúcnosť príde tak, ako má - bolo by chybou rozmýšľať nad tým."

"Teraz som na hosťovaní v Miláne, stále som však kmeňový hráč Evertonu a Barcelona má výkupnú klauzulu. Práve teraz myslím len na Miláno a španielsky národný tím. Ak by som totiž neakceptoval ponuku Milána, tak teraz nie som vo výbere."

"Je to skvelý klub a momentálne nad ničím iným nepremýšľam. V Miláne som veľmi šťastný, tréner a jeho tím mi dodali veľa sebadôvery a mám dobrý vzťah aj so spoluhráčmi. Keď som počul o záujme Milána, neváhal som ani minútu. Za formu vďačím ľuďom z Milána."

"Už som inteligentnejší a viem si udržať formu celých 90 minút. Začal som sa lepšie pripravovať na tréningy a našiel som konzistentnosť. Nominácia ma veľmi prekvapila a som hrdý, že môžem pomôcť národnému tímu."

zdroj: goal.com
foto: goal.com itsagoal

abstinent

-11
2017-03-22 20:59:13

vratit by sa mohol vratit a predali by sme turana.turanovi sa sice darilo na zaciatku sezony ale teraz je to bieda

Mirakva

21
2017-03-22 21:11:07

Turan nie je bieda ale.ak by si sledoval zápasy tak by si si všimol že často nehráva ale máš pravdu möže opustiť klub záložníkov tu máme plnú riť len chcelo by to druhého Iniestu a tú rolu by mal zobrať Verrati ak sem niekedy príde... ON JE DRUHÝ INIESTA

gabo111

8
2017-03-22 21:09:57

Nebolo by to zlé...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.