Manažér Bilbaa bol dlho spájaný s trénerskou lavičkou Kataláncov, no posledné vyhlásenia Barçy zmietli zo stola všetky dohady o tom, že už kontaktovali ich bývalého hráča.

Vedenie Barcelony zareagovalo na špekulácie o lanárení Ernesta Valverdeho na pozíciu trénera blaugranas. Katalánci hrubo odmietli to, že požiadali Bilbao o povolenie jednaní so španielskym koučom ako možnou náhradou za Luisa Enriqueho. Práve Valverde bol jedným z favoritov na uvoľnený post trénera prvého tímu Barcelony po tom, čo Lucho oznámil, že po sezóne končí.

Klub už dokonca vydal aj oficiálne stanovisko:

"FC Barcelona popiera akýkoľvek kontakt s vedením Athletic Bilbao ohľadom vyjednávania s Ernestom Valverdem. Vedenie taktiež popiera to, že by Robert Fernández v posledných dňoch kontaktoval samotného Valverdeho, aby sa mohli začať rokovania o prestupe do FC Barcelona."

TIP | Athletic Bilbao si už vyhliadlo náhradu za Valverdeho

Spolu s trénerom Bilbaa boli oslovení aj Eusebio Sacristán a Juan Carlos Unzue, ktorí ostávajú naďalej veľkými favoritmi. Pritom Valverde bol favoritom ešte predtým, než zaujal svoje miesto v katalánskom veľkoklube práve Luis Enrique.

zdroj: goal.com
foto: goal.com archív

gabo111

3
2017-03-26 18:34:05

Myslím si že Valverde to nebude, podľa mňa to bude Allegri.

Patland2

1
2017-03-26 20:41:27

Sampaoli....samozřejmě ne na 100%, ale tipuju tak 80%

Mates19

0
2017-03-26 23:01:43

Pokial chceme trénera čo je taktik a má rešpekt tak Allegri ak chceme trénera alá Simeone tak Sampaoli ak chceme a ani nevieme čo chceme tak Valverde ak chceme mladého perspektívneho trénera tak Jardim...Tieto reči a keci sú prd platné všetko sa bude riešiť v Máji som absolútne proti tomu aby sa tréner riešil teraz a ešte nedaj bože aby potvrdili kto príde...nech to bude hoci kto treba ho podporiť

Jhonys

1
2017-03-27 00:37:06

podpořit? na této stránce? ses zbláznil ne? :D vždyť jak to nebude Sampaoli, tak zdejší diskutující to vůbec nepřijmou a ihned budou vyhazovat vedení... s podporou tady fakt nepočítat :D :D

Jestper9

0
2017-03-27 09:12:08

Stačil článok, že Sampaoli vychádza s Mascheranom a hlaven Messim, keďže sú z rovnakej krajiny, tak pochopiteľné a hne%d je to naj tréner :) Len mu so Sevillou dáko šťava dochádza :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.