Juve a Barca si nezmerajú sily len o postup do semifinále Ligy majstrov, reč bude v lete aj o súboji o udržanie si svojich futbalistov na úkor jedného či druhého rivala. Jeden i druhý prestup, ktorý je podľa médií práve vo fáze riešenia, však nebude jednoduchý.

Barca má už dlhšiu dobu záujem o Argentínčana Dybalu, ktorého chcú Katalánci vyfúknuť Realu Madrid. V rovnakej dobe, keď sa Barca snaží o šikovného útočníka sa ale ozýva Turín ohľadom záložníka Barcy. Taliani by vo svojom mužstve veľmi radi uvideli Andrého Gomesa.

Giuseppe Marotta, generálny riaditeľ Juventusu, sa snaží zužitkovať fakt, že prvá sezóna tu bývalému hráčovi Valencie vôbec nevychádza. V Barcelone sú ale všetci presvedčení o tom, že sa to všetko na budúcu sezónu zmení a že futbalista ukáže, prečo si ho vo Valencii všimli tí najväčší hráči na európskom trhu.

TIP | Gomesov domov je Barcelona

Budúcnosť Andrého Gomesa je dôležitou témou snáď pre všetkých v klube. Jeho prínos pre mužstvo zatiaľ nie je vôbec dostatočný a mnoho fanúšikov pochybuje o jeho budúcnosti. Portugalčan sa musí týždeň čo týždeň vyrovnávať s kritikou zo strany novinárov, pričom to nerobí dobre ani jeho psychike. Toto sa posnaží Juventus v najbližšej dobe využiť.

Talianske periodikum Tuttosport pripomína, že o vysokého záložníka mali Turínčania záujem už v dobe, keď hrával za Valenciu. V rovnaký deň informovalo Mundo Deportivo o záujme ohľadom Dybalu a tak sa to celé solídne zamotáva.

Pravdou však je, že tieto transfery by nemali mať súvis. Barca sa jasne vyslovila, že nemá záujem o predaj Andrého Gomesa. Na druhú stranu chce Juventus za Dybalu príšernú sumu, i keď hráč samotný niekoľkokrát spomenul, že by sa nesmierne rád ukázal po boku Messiho. Taliani však aj tak špekulujú o tom, že by 35-miliónový Gomes mohol cenu Dybalu výrazne znížiť, a to na takú úroveň, že by si ho mohla následne Barca dovoliť.

zdroj: mundodeportivo.com
foto: mundodeportivo.com

mikimi122

5
2017-03-25 16:49:15

Neviem si pomôcť, ale aj keby sa budúcu sezónu darilo Gomesovi, tak aj tak ho asi nebudem mať rád. Snažím sa si ho obľúbiť, ale nejde to.

lovefootball

27
2017-03-25 17:06:43

Da hattrick Realu a hned si ho oblubime. :D

GabrielSVK

11
2017-03-25 17:27:13

Alebo rozhodne v LM či pohári :D :D

abstinent

0
2017-03-25 19:11:51

gomes je jednoducho neschopny,nemozeme cakat neviemkolko na jeho adaptaciu

MSN91011

4
2017-03-25 18:52:40

Dybala nie je zlý ale škoda ho v Barelone podľa mňa by cez Luisita veľkú šancu nemal a vysedávanie na lavičke mu neprospeje

gabo7

1
2017-03-26 12:39:42

Dybala je skvely ahodil by sa k argentincanom,skuste si ho par krat pozriet!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.