Javier Mascherano už je na ceste naspäť do Barcelony, keď svojmu reprezentačnému trénerovi Edgardovi Bauzovi a národnému výberu Argentíne nebude k dispozícii po tom, čo videl žltú kartu proti Čile. Do duelu s Bolíviou tak pre sankcie nenastúpi, čo mu dá príležitosť na načerpanie nových síl a myšlienok.

Do tréningového centra Ezeiza, kde pravidelne absolvuje svoju prípravu argentínske reprezentačné družstvo, zavítal za Mascheranom jeho verný fanúšik, ktorý sa pochválil pozoruhodným tetovaním. Pripomenul si tak súboj z Majstrovstiev sveta 2014 proti Holandsku, v ktorom sa El Jefecito prezentoval v rámci semifinále Mundialu parádnym a mimoriadne dôležitým obranným zákrokom proti Robbenovi.

"Natiahol som si zadok, a preto som pociťoval obrovskú bolesť. Nechcem byť nezdvorilý, no takto to jednoducho bolo. Myslím si, že ešte viac ako moje schopnosti rozhodlo to, že na sekundu zaváhal a obetoval ju ďalšiemu dotyku. To, čo som vtedy spravil, by som bol teda schopný ukázať proti hocikomu," vyhlásil Mascherano o spomínanom strete.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: mundodeportivo.com

gabo111

22
2017-03-26 14:10:44

RESPECT!! :D

lukass

22
2017-03-26 14:52:49

:D :D ja by som si takéto tetovanie nedal ani na zadok. Mne príde veľmi decke a smiešne. Týmto nemám nič proti Maschcemu ale to tetovanie :D :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.