Obranca PSG a reprezentácie Brazílie priznal, že v národnom tíme sa stále bavia aj o tom, čo sa stalo v Lige Majstrov na Camp Nou, keď Barca dokázala cez PSG predsa len postúpiť.

Pocity z vyradenia

"Bol som súčasťou tej histórie. Je jasné, že v tom zápase došlo k polemike ohľadom rozhodcu, no bolo to historické stretnutie. Na takúto prehru sa nezabudne v priebehu jedného dňa."

TIP | Verratti vystavil stopku všetkým špekuláciam: Tu chcem hrať!


"Keď Barca hrá na svojom trávniku, je veľmi nebezpečným tímom. Ten dvojzápas sme mali v hrsti a zakončili sme ho sklamaní. Z tejto zlej skúsenosti je potrebné vytiahnuť pozitíva, aby sme dozreli a stali sa lepšími."

Neymar

"Dokáže rozhodnúť o osude zápasu ako v Barcelone, tak aj v reprezentácii. Je oveľa lepšie mať ho v tíme, než hrať proti nemu."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Mates19

7
2017-03-27 12:17:56

Som zvedavý kolko ešte vydrží táto "skvelá éra" PSG City Čína atď. pamätám si keď prišiel Ronaldinho do FCB za momentálne sumy až smiešnu sumu tak isto Henry... Maximálne dosraté prestupové obdobie...tieto umelo vytvorené mužstvá dali klinec rovno do rakvy ešte ako tak normálnemu futbalu...Dávam tomu pár rokov a mužstvá ako PSG a City padnú opäť tam kde boli pretože som si viac než istý že tieot mužstvá nedokážu vyhrať LM pre svoju historiu a spôsob čo spravili s futbalom Karma je Zdarma ako sa hovorí

Mates19

8
2017-03-27 12:21:48

včera tuším alebo pred včerom som tu čítal skvelý komentár o tom ako tieto mužstvá nikdy nebudú považované za velké ako je Juventus ktorý padol do druhej ligy a sú opäť na vrchole a ešte silnejší...zaujimalo by ma kolko hráčov PSG by zostalo v mužstve keby zostupia do druhej ligy...Buffon Nedved Trezeguet Del Piero zostali hrať druhú ligu a dôvod? Lebo to bol proste Juventus

abstinent

1
2017-03-27 18:10:26

mne sa nepacia 100milionove prestupy,podla mna je to chore,a tieto kluby /city,psg,../ by boli bez arabskych sejkov totalne v riti,videli sme co urobili milionarske peniaze s anzhi machackala-po 2 ci 3 sezonach sa na to milionar vykaslal.dalsia vec ktora je podla mna blba je to ze FA CUP premenovali na EMIRATES FA CUP,vsade mozeme vidiet vplyv arabov

Federer

5
2017-03-27 14:55:23

Juventus nie je projekt šejka na 5 rokov. Juve je večný. A bol už keď diskvalifikovaný Platini hral s Poliakom Boniekom, atď. prvé husle. Takže preto "stará dáma". Lenže my ich položíme i keď ich 100-ročná obrana je fantastická.

rensen

-2
2017-03-27 16:33:58

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.