Krátko po skončení zápasu Španielska s Francúzskom (2-0) sa pred novinárov postavil Gerard Piqué, ktorý povedal, že videorozhodca je dnes už vo futbale nevyhnutnosťou a takisto komentoval aj veci spojené s Realom Madrid.

Videorozhodca

"Bolo by dobré mať ho aj v lige. Rozhodcovia sa môžu mýliť a toto im pomôže. Chvíľu sa čaká na rozhodnutie o tom, či to bol gól alebo nie, no myslím si, že je to nevyhnutné riešenie. Táto technológia sa navyše neustále zlepšuje. Ja mám jasno."

Vzťah so Sergiom Ramosom

"Je veľmi dobrý. Sú tu však ľudia, ktorí berú všetko príliš vážne a strašne preháňajú. Potom sa na tom akurát dobre zasmejeme. Jasné, žartujeme medzi sebou a občas do seba aj rýpneme, ale nášmu vzťahu rozhodne nechýba zdvorilosť."

TIP | Ramos hovoril o svojom vzťahu s Piquém

Rozhodnutie ukončiť reprezentačnú kariéru

"Áno, ako som povedal, je to hlboko premyslené rozhodnutie. Máme veľký tím s výborným trénerom, ktorý vykonáva svoju prácu dobre. Podľa mňa sme favoritmi na výhru majstrovstiev sveta. Je tu viacero reprezentácii, ktorým sa to môže podariť, no prvým krokom je kvalifikovať sa a tam sme na dobrej ceste."

Strach z trestu za kritiku

"Už ma potrestali dvakrát. Nemôžem ani povedať, aby si rozhodcovia robili svoju prácu lepšie. Nepovedal som nič iné a potrestali ma zato. Môžeme o tom diskutovať, ale Real Madrid a Barcelona sú beztak medzi rozhodcami najviac obľúbení. Ak chcete porovnávať Barcu a Leganes, pri všetkej úcte, Barcelona je favorizovanejšia."

Môže tvoja kritika rozhodcov poškodiť Barcelonu?

"Nemyslím si, že nám to ubližuje. Mužstvo je na tom veľmi dobre, to je môj osobný názor. Je pritom úplne bežná mienka, že práca rozhodcov sa musí zlepšiť. Myslím si, že existuje mnoho ľudí, ktorí sa so mnou v tomto zhodujú. Nie je na tom nič zlé."

Sankcie pre Messiho

"Je to barbarstvo, ale nie som ten, kto by sa mal k tomu vyjadrovať."

Chyby rozhodcov pri výhre 6-1 nad PSG

"Kedy rozhodca pískal v Lige majstrov v náš prospech? Reč je o historickom comebacku 6-1 a vy stále rozprávate len o rozhodcoch. Real Madrid vyhral Ligu majstrov po góle z ofsajdu a nič sa nestalo. Nikto nemal potrebu to riešiť."

TIP | Messiho a Neymara ťahá po súdoch, vo voľnom čase robí spoločnosť Pérezovi

Marta Silva - spoločníčka Florentina Péreza

"To, čo sa mi na Madride nepáči, je prezidentská lóža, pretože sa tam dejú veci, ktoré vidím nerád. Sedí tam človek, ktorý obviňuje Messiho s Neymarom a nežiada žiadny trest pre Cristiana Ronalda. Všetci však vieme, ako to je. Vždy to tak bolo. Považujem všetkých ich hráčov za priateľov, ale klub..."

zdroj: fcbarca.com

foto: sport-english.com, marca.com, mirror.co.uk

majo111

top komentár
73
2017-03-29 13:15:39

u mna je za toto velka osobnost lebo neni falosni pomenuje veci tak jak vidi a vidi to strasne vela ludi hlavne z nasho vedenia len su zbytocne diplomaticky a pritom s toho hovno mame!!! pravda boli madridakov moc moc moc hlavne ked sa na nich upozornuje vsetky spinavosti by chceli robit v tichosti na ich smolu gerard si hubu nezatvara chvalabohu!!

Maskaral

8
2017-03-29 13:47:01

Myslim ze preto si nase vedenie hubu neotvara lebo tiez asi nie su najcistejsi mozno nerobia take veci ako real ale tiez maju toho za ušami banda jedna

fcbfan211

top komentár
43
2017-03-29 13:22:10

čo na srdci, to na jazyku. Tak sa mi to páči

singo1

10
2017-03-29 14:43:22

S tou perezovou madrackou to pekne trafil

kaprik

2
2017-03-29 15:19:09

Neymar celkom "slušný" gól zadelil

LRDK

3
2017-03-29 15:30:33

Hlavne by si mali niektorí fanúšikovia uvedomiť, že hráči nie sú klub, Pique to perfektne napísal, to že sa z Ramosom podpichujú je zdravá rivalita, určite vychádzajú veľmi dobre, nakoľko sú stopérska dvojica. Real ako organizácia, lobbing a ich politika.... smrdí

abstinent

1
2017-03-29 17:34:29

pique da drzi hesla: co na srdci to na jazyku

bruno1

-1
2017-03-29 18:43:36

Krasne povedane. Pique ako zainteresovana osoba vidi do veci ovela lepsie ako my, preto ma tesi ze jeho nazory su velmi podobne tym nasim. Madridiotkovia tu vyplakavaju o konspiraciach ale cim dalej tym viac sa ukazuje ze spina ohladne madridu je pravdiva

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.