Neymar podľa Josého Mourinha neopustí Barcu kvôli Manchestru United. Portugalčan si navyše myslí, že Brazílčana nebude môcť presvedčiť nikto a jeho budúcnosť tak vidí výhradne v katalánskom veľkoklube.

Pre ESPN Brazil sa Portugalčan vyjadril k správam o tom, že by United boli ochotný Neymara z Barcelony vykúpiť. The Special One v tom nevidí ani kúsok pravdy. "Je to špekulácia. Vždy sa snažím byť objektívny a pragmatický v tom, čo od klubu žiadam. Žiadať Neymara je absurdné. Klub ako Barca oňho prísť nemôže," vysvetľuje tréner, ktorý patrí aj dnes k absolútnej špičke v brandži.

TIP | VIDEO: Neymarov parádny sólo gól

Portugalčan si uvedomuje, že Messiho nástupcom sa takmer určite v klube stane Neymar. Preto vidí transfer ako nerealizovateľný. "Messi je síce ešte stále mladý, no už má okolo tridsiatky a Neymar bude skvelým hráčom po Messiho ére. Myslím si, že každý pokus o Neymara je nemožný. Je to ako skúsiť vlámať sa do sejfu."

zdroj: marca.com
foto: marca.com archív

Zorrrro

14
2017-03-30 16:47:18

Mourko to radsej ani neskusaj sa vlamat do nasho sejvu.

Maxmilian

7
2017-03-30 17:03:32

Pochybujem, že bude v blízkej budúcnosti taký hráč ako Leo, že je celú svoju kariéru kráľ alebo ako to povedať. Že sa posledných 12 rokov ho ešte nik nepredbehol(aspoň podľa mňa). Keď Messi odíde okolo 35ťky,(aspoň ja v to dúfam, že to bude minimum) tak až vtedy sa Neymar stane kráľom, no už bude aj on tridsiatnik takže nebude tak dlho na tróne, nebude toľko rokov a takým kráľom ako Messi. Ak nepôjde za peniazmi, môže mať ešte neuveriteľnú kariéru, lebo väčšina Brazílčanov nevydržala dlho.

Jestper9

1
2017-03-30 23:50:58

Ale mal by ostať. Možno v tieni, ale ako velmi dôležitý hráč top teamu. V United by bol No. 1, ale čo z toho... Ktovie, či sa v blízkej budúcnosti dostanú do starých kolají a ako by sa mu tam hralo. Ako Messi Neyma rnebude nikdy myslím si, ale uz o 2-3 roky popri nom môže vyrásť na naj hráča tej doby. Už teraz je vo veľmi úzkej špičke a v poslednej dobe ma fazónu parádnu

abstinent

0
2017-03-31 10:37:11

pre neya nieje vhodna anglicka liga

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.