Po reprezentačnej prestávke je tu opäť prestížna Primera División! Barcelona cestuje v rámci 29. kola do Granady, kde ju čaká predposledný tím ligovej tabuľky. Uspejú Katalánci na ihrisku súpera a pripíšu si tri body? Sledujte priamy prenos z tejto napínavej bitky na TV Tipsport!

Andalúzania okupujú spodné priečky tabuľky a pre záchranu v lige by mali pravidelne zbierať bodové zásahy. Ich séria troch prehier v rade však nasvedčuje, že nie sú príliš vo forme. Barcelončania budú tvrdý oriešok a aj bez vykartičkovaného Messiho by to mali zvládnuť, čo myslíte? Treba však dodať, že na juhu Španielska sa vytrápilo nedávno Atlético, keď o výhre Madridčanov rozhodol až 6 minút pred koncom Griezmann. Vyhrajú zverenci trénera Luisa Enriqueho v Andalúzii?

Najväčšia tipérska komunita je o tom presvedčená a tipuje víťazstvo katalánskeho veľkoklubu (kurz 1,20). Ako to vidíte vy? Podeľte sa aj vy o vaše tipy v Tiket aréne alebo jednoducho píšte analýzy. Taktiež sa môžete nechať inšpirovať skúsenými borcami a zabojovať o lukratívne výhry!

Zápas proti Granade, ako aj zvyšné duely z Primera División, môžete sledovať LIVE na TV Tipsport. Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Neváhajte, pridajte sa, získajte skvelé výhody a bonus 2 000 EUR.

resten

0
2017-04-03 14:59:34

kurzové sázení, velmi spolehlivé informace http://dampero.blogspot.cz

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.