Barca sa po úspešnom stretnutí na štadióne Granady púšťa aj do ďalšieho zápasu, ktorý sa odohrá netradične v strede týždňa. Súperom bude stále o titul bojujúca Sevilla, ktorá ale nezažíva vôbec vydarené obdobie.

Posledný zápas začal lepšie pre domácu Sevillu. Tá viedla a zdalo sa, že to má proti Barcelone výborne rozohrané. Potom však zaúradovali Messi so Suárezom, no a rázom to bola výhra pre Kataláncov. Prízvukovať musíme, že to bola nesmierne dôležitá výhra.

FC Barcelona

Barcelone sa darí. Stále máme v hlavách ohromnú remontadu, no je čas na ňu už zabudnúť a myslieť na to, čo všetko sa ešte túto sezónu dá vyhrať. Situácia je pozitívna, v hre sú ešte stále všetky trofeje! Podarí sa to Barcelone?

Momentálna situácia v kádri nie je nijak obzvlášť alarmujúca, zranených hráčov síce máme, no teší to, že najmä v zálohe je z čoho vyberať. Mimo budú proti Sevillistas určite Turan, Vidal aj Rafinha, dúfame, že nikto iný sa dovtedy nezraní.

Sevilla je vo všeobecnosti pomerne obľúbeným súperom pre Barcu, z posledných 19 duelov sa podarilo Andalúzanov vyhrať iba jeden. Momentálne tiež ťahajú Katalánci šnúru 13 zápasovej domácej neporaziteľnosti, pričom gólový priemer z týchto stretnutí je 4.1 gólu na zápas. Slušné.

Do brány pôjde určite, takmer stopercentne Marc-André ter Stegen. Otázne bude, aké rozostavenie zvolí Luis Enrique, nečudovali by sme sa však, ak by došlo k rozostaveniu 4-3-3, v ktorom si tentoraz na Rafinhovej pozícii zahrá Sergi Roberto.

Predpokladaná zostava: Ter Stegen, Mascherano, Piqué, Umtiti, Busquets, Iniesta Rakitič, Sergi Roberto, Messi, Suárez, Neymar

FC Sevilla

Zverenci Jorgeho Sampaoliho nedokázali triumfovať ani v jednom zo svojich posledných piatich zápasov. Je to vôbec najhoršia séria skvelého argentínskeho kouča odvtedy, čo je na čele lavičky tímu z Andalúzie.

Posledný zápas opäť ukázal, že to s týmto tímom momentálne nie je úplne v poriadku. Bezgólová remíza so zachraňujúcim sa mužstvom nie je dobrou vizitkou útoku, Sevillčania pritom budú musieť nejaký ten gól vsietiť, rúti sa na nich totiž oddýchnutý Leo, ktorého obľúbenou obeťou je práve sevillské FC.

Čo sa zranení týka, ani hostia na tom nie sú zle. Mimo síce bude opora Rami, no do zostavy sa cez víkend vrátil napríklad Nicolas Pareja. Sevilla postaví na Camp Nou určite to najsilnejšie, čo môže, rozhodne to však nebude totálna ofenzíva.

Medzi troma žrďami Rico, obrana štvorčlenná, možno aj päťčlenná. V útoku sa objaví šikovný Ben Yedder, no priestor časom dostane určite aj Jovetič, ktorý do Španielska prišiel v zime. Zabudnúť v zostave nesmieme samozrejme ani na N´Zonziho.

Predpokladaná zostava: Rico, Mercado, Lenglet, Pareja, Escudero, Iborra, N´Zonzi, Nasri, Vitolo, Sarabia, Ben Yedder

Info pre tipérov

Info o zápase

Dátum: 5. apríl 2017 (streda)

Čas: 19:30

Miesto: Camp Nou, Barcelona

Prenos: Digi Sport 3

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.