Dá sa to zopakovať? Pred nami je ďalší zápas, v ktorom si fanúšikovia prajú remontadu. Proti PSG to vyšlo a bola z toho veľká eufória, no tá nezostala iba v Barcelone. Juventus má pred sebou veľký výkričník a hráči Allegriho vedia, že si nejdú iba po potvrdenie postupu.

Na ten posledný výprask sa ešte nezabudlo. Katalánci nehrali v Turíne tak zle ako v Paríži, no i tak odchádzali domov bez gólu a s troma inkasovanými. Výkon nebol optimálny, no videli sme už aj horšie odohrané zápasy.



FC Barcelona

Cez víkend sa Barca navnadila výhrou nad Realom Sociedad, pravdou však je, že výkonom chlapi úplne nepresvedčili. Pozitívnou správou je, že sa aj do Ligy majstrov vracia Sergio Busquets, ktorého Barca v zálohe potrebuje.

Messimu to strieľa parádne, to bez pochýb. Veľká časť fanúšikov sa spolieha práve naňho, no v posledných dňoch rezonuje aj meno Paca Alcácera. Barca momentálne disponuje s veľmi dobre hrajúcim náhradníkom, ktorý s veľkou pravdepodobnosťou naskočí do zápasu.

Vracia sa teda Busi, no okrem neho by mal byť podľa Luchových slov fit už aj Javier Mascherano. Sezóna bude dohraná bez Rafinhu a Vidala, obaja však spravili kroky, vďaka ktorým smerujú k čo najskoršiemu návratu.

Do brány musí ísť ter Stegen, obrana bude pravdepodobne opäť trojčlenná. V zálohe to môže vyzerať všelijako, očakávaní sú však najmä Busquets a Iniesta. V útoku uvidíme opäť MSN, ktoré bude musieť preukázať, že aj tento dvojzápas sa dá strhnúť na stranu Kataláncov.

Predpokladaná zostava: Ter Stegen, Piqué, Mascherano, Umtiti, Busquets, Rakitič, Iniesta, Sergi Roberto, Messi, Suárez, Neymar

Juventus

Aj Juve bude mať čo robiť. Pravdou je, že Katalánci neprehrali svojich posledných 15 zápasov na domácom ihrisku a v posledných ôsmich zápasoch dali v siedmich z nich aspoň 3 góly.

Naposledy, keď Juventus cestoval do Barcelony, tak z toho bolo víťazstvo hostí. Do čierneho sa trafil aj Pavel Nedved, ktorý momentálne je v štruktúrach klubu a bezpochyby bude dychtivo čakať, či sa jeho tímu podarí niečo podobné ako v roku 2003.

Turínčania sú na tom vo svojej domácej súťaži veľmi dobre. Svoju ligu vedú a zdá sa, že ich bude o titul už naozaj ťažké pripraviť. Stále však nemajú nič isté a momentálne by bol pre nich obrovský úspech, keby sa dostanú aj cez Barcu.

Bez Buffona si bránu hostí snáď ani nevieme predstaviť, cez víkend oddychovali aj obrancovia, takže môžeme čakať jednoznačne to najsilnejšie, no a zároveň najoddýchnutejšie, čo Turín má. Chýbať v zostave by rozhodne nemal napríklad Gonzalo Higuaín.

Predpokladaná zostava: Buffon, Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro, Khedira, Pjanic, Cuadrado, Dybala, Mandzukic, Gonzalo Higuaín.

Info o zápase

Dátum: 19. apríl 2017 (streda)

Čas: 20:45

Miesto: Camp Nou, Barcelona

Prenos: RTVS1

marekve

2
2017-04-19 01:35:00

nerad by som to zakrikol, ale mam tusaka, ze dnes sa zopakuje obrat ako s PSG. Neviem preco, ale cim viac sa to blizi, tym viac verim v postup Barcy

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.