Barcelona Juventusu nestrelila počas 180 minút ani jeden gól a taliansky majster tak zaslúžene postúpil už do semifinále Ligy Majstrov. Vypadnutie však hráči niesli ťažko, predovšetkým Neymar.

Brazílčan podobne ako Suarez a Messi nebol schopný prebiť sa cez obranu Starej Dámy a strelecky sa počas celého dvojzápasu nepresadil. Po skončení odvety na Camp Nou bol z toho veľmi zronený. Pri odchode z trávnika bolo v jeho očiach vidieť slzy. Brazílčan sa svoje veľké sklamanie snažil ukryť, keď si tvár zakrýval dresom.

TIP | Barca - Juventus: Semafor


Neymara sa snažili povzbudiť aj hráči súpera ako Juan Cuadrado či Dani Alves. Ukázali tým súperovi svoj rešpekt a správania sa v duchu Fair Play. Neymar zas ukázal, že na drese Barcelony mu záleží, určite chcel s mužstvom postúpiť ďalej, tentokrát však musel hlavu skloniť pred lepším protivníkom.

zdroj: as.com
foto: as.com

emiliano

top komentár
41
2017-04-20 08:35:46

Všetci sa snažili, ale nemajú nič nacvičené proti dobre brániacemu súperovi. Je na to spôsob, viac hráčov v 16-ke, narážačky a strela. Juve dávajú góly aj tímy v tal. lige, my sme za vyše 180 min. nedali. LE nepriniesol žiadny nápad, nemajú žiadne nacvičené herné situácie naslepo. Hrajú to, čo ich niekedy naučil Pep, niečo z toho už aj zabudli. Za Pepa tiež prehrali, ale vytvárali si šancu za šancou, teraz je to bez nápadu, nemajú ani šance. To ich frustruje, hlavy idú dolu. Celý nápad LE bol, aby sa viac kopalo dopredu, toto sme však vedeli všetci. Tím nevie, čo má hrať, rozostaví sa naokolo 16-ky a rozohráva bago, čaká sa na zázrak. Smutný pohľad na kedysi skvelý tím, ktorý valcoval.Nečakal som nič, lebo ak s nami točí taká Malaga, Alaves, Celta, Sociedad,tak nemožno čakať iné od tímu ako Juve. A teraz príde Real.

mikimi122

14
2017-04-20 09:15:36

Barcelonský štýl hry už každý pozná a preto sa na nás každý pripraví dobre. Po sezóne treba urobiť veľké zmeny, len sa bojím toho, že budeme mať druhého Tata Martina.

Patland2

18
2017-04-20 10:30:27

Horší než teď to být nemůže. Tady neni v současnosti jediné pozitivum - ani výsledky, ani hra, ani třeba utlumení předchozích dvou kvůli zpracovávání mladíků z další generace. Tomu se říká slepá ulička. Na jednu stranu jde život samozřejmě dál, na druhou je škoda každé jedné zkažené sezóny kdy u nas ještě hraje nejlepší hráč historie.

abstinent

0
2017-04-20 17:09:57

akonahle sa super zabetonuje,tak sme v pici,lebo nevieme hrat proti betonu

Migeldream

12
2017-04-20 09:07:26

Pekne si to napisal

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.