Barcelone sa nepodaril ďalší zázrak. Doma proti Juventusu nedokázali Katalánci vsietiť ani gól a stroskotali na takmer dokonalej obrane hostí. Taliani odohrali skvelý dvojzápas, Barca však odohrala svoje domáce stretnutie so cťou.

Novinárom po stretnutí poskytol niekoľko slov aj kapitán, ktorý bol po dueli značne sklamaný. Uznal silu súpera a pripomenul, že nás cez víkend čaká aj veľký duel na Bernabéu, kde môžu Katalánci opäť povstať.

Očakávania sa naplnili

“Vedeli sme, že podmienky budú takéto. Nebolo jednoduché ukontrolovať ten tlak pri každej jednej akcii. Nemali sme šťastie, nič tam nepadlo. Vždy to šlo tesne vedľa a nevedeli sme sa tak vrátiť do súboja o postup. Viac sme toho však urobiť nemohli.”

TIP | Alves: Cítim sa čudne, keď moji spoluhráči sú smutní


Pocity

“Je to pre všetkých sklamanie, sme typy hráčov, ktorí majú vždy za cieľ dvíhať trofeje nad hlavu. Byť vyradení v tomto momente je pre nás ťažké, od zajtra ale treba zmenu.”

El Clásico

“La Liga je iná súťaž, a keď ju chceme vyhrať, prakticky to bude závisieť od zápasu na Bernabéu. Pôjdeme si tam po víťazstvo. Teraz sa musíme sústrediť už na ligu.“

zdroj: as.com
foto: as.com

messuaney

4
2017-04-20 16:54:08

...mohli: premeniť šance...

abstinent

4
2017-04-20 16:55:53

doplatili sme na slabu efektivitu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.