Carles Vilarrubi poskytol pre rádio RAC1 krátky rozhovor, v ktorom hovoril o víkendovom El Clásicu, keď si do súpera FC Barcelona rýpol.

Kritika pomerov

"Keď sa pozriem do lóže na Bernabeu, stretnem podnikateľov, ktorí sa o futbal vôbec nezaujímajú. To sú dva úplne rozdielne svety. V Barcelone máme problémy, aby sa na Camp Nou objavili dôležité osoby. V lóžach máme 125 miest a okolo 25 ich zostane prázdnych. Na Bernabeu majú až 420 miest, to je trikrát toľko... V Barcelone ľudia futbal radšej sledujú z tribún s rodinou a priateľmi, lóže sú pre nich niečo navyše."

TIP | Odstavili nám tridente


Niečo podobné mal na mysli aj Gerard Piqué, ktorý pár dní dozadu povedal:

"Nepáči sa mi to, že v Reale Madrid sa rozhodnutia prijímajú v lóžach. Obviňujú Messiho či Neymara, ale nikdy nie Cristiana. Vždy to tak bolo..."

zdroj: as.com
foto: as.com

tomessi

0
2017-04-22 11:29:53

Tam sa pocas celej historie zabezpecovala beztrestnost debilkov blizkych tomuto polomafianskenskemu spolku, intrigy, korupcia... demonstracia moci je tam priorita, futbal az potom... nech sa nou zadrhnu, skutocna sila a moc je v inom a inde... Visca el Barca, Visca Catalunya!!!!!

abstinent

10
2017-04-22 12:06:48

nase hodnoty v poslednych piatich rokoch-predrazene nakupy,

Lebomedved

0
2017-04-22 12:58:16

No Tomessi neviem, či sa Ti páči, ze v Dunajskej Strede na futbale kričia "Ria, ria Hungaria". Ale možno áno A si za odtrhnutie južného Slovenska a jeho pričlenenie k Maďarsku. Ja na Tvojom mieste by som bol opatrný vo svojich výrokov o Katalánsku a jeho boja za nezávislosť. Ale možno, že by to bolo dobré na jednu vec. Na týchto stránkach by ste si už nehonili svoje ega, nenadávali na Real, lebo by ste si hrali svoju Katalánsku ligu.

pepo46

10
2017-04-22 13:36:00

Akú katalánsku ligu? Čo to tu trepeš? Ak by (nedajbože) došlo k vyhláíseniu nezávislosti Katalánska, riešením by bolo vystúpenie z LaLigy a prestup do francúzskej ligy. Som zvedavý, kto by asi na to doplatil. Barca iste nie, prinajmenej by jej odpadli problémy (viď. Neymar, Messi - ale Ronaldo nie), ktoré títo "zákulisníci" proti Barce systematicky iniciujú.

Lebomedved

-11
2017-04-22 14:46:10

A načo samostatné Katalánsko, keď budem prosiť Francúzov, aby zobrali Barcu do svojej ligy ??? Nejako si protirečíte. Potom nech požiada celé samostatné Katalánsko o podobný status ako má Monaco a budete tam, kde chcete byť.

Nomercy

-3
2017-04-22 13:50:43

Ked hovorime o hodnotach, je lepsie sudit podla cinov a nie hlupych reci. Lebo vzdy najviac keca ten, co vie najmenej.

Cize postrekovace po vypadnuti s Interom v LM, piskanie a nadavanie na Ronalda a RM pocas minuty ticha za Cryuffom, neustale vnasanie politiky to futbalu.

Ciny hovoria jasne.

Fluxor

1
2017-04-22 15:36:55

Nevím opravdu nevím, co jsou to "naše" hodnoty a "jejich" hodnoty? Opravdu je to, že máme problém zaplnit lóži tím, že máme lepší hodnoty, nebo prostě tím, že v madridu žije plno podnikatelů, bohatých lidí apod, kteří když mužou tak si zaplatí za lóži? Já na to mít, taky chodím do VIPky jako na hokeji :)
kecy o hodnotách klubu atd ať jodu někam. Jediná opravdová hodota ve sportu má být fair-play, ale to nelze část vidět nikde ai u nás... Simulanti? Nesnáším je, přitom je máme v našem klubu... Neustále navážení se do soupeře jako ted, to je taky nějaká hodnota? naše vedení mi čím dál tím víc leze krkem. At už jde o posily, jejich chování, jejich naprostá neschopnost řešit právní problémy...

Fluxor

-2
2017-04-22 15:40:58

Mes que un club bylo krásné heslo za Franca, protože to tak bylo. Dnes je ale Barca prostě řadovým top klubem, o ničem víc to není.. To, že zastánci nezávislosti využívají zápasy barcy k projevování politických názorů taky není žádná hodnota navíc. Kromě toho - drtiva většina fanoušků Barcy sleduje Barcu kvůli fotbalu, kvůli Messimu, kvůli Dinhovi, Kvůli Cruyffovi atd atd.. a ne proto, že je zajímají politické otázky nebo hodnoty.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.